Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar jak swiňa ve spolek,uz jedu asi osmej pest a nemuzu za boha trefit nejakej eňo ňuňo modylek kterej neskutecne voni...mam namysli takovej ten klasickej lampovej oder jak pred 15ti rokama,kdyz jsem zacinal hulit,smrdelo to z kapsy na 20metru...jediny co by stalo za zminku byla white widow od dutch passion...nebo jestli to susim rychle?nevim kazdopadne mi to zraje minimalne jeste mesic ve skle nebo v plastovym kyblu....jako kdyz palicku zmacknu tak zavoni ale neni to jsk.jsem psal ten rygoool lampovej....uz jsem premyslel jestli to neni hmojivama treba...pouzivam Advanced Nutrients,coz patri mezi ty drazsi...jestli muze nekdo poradit jak na to nebo jakej model budu moc vdecnej,diky servus
Zdravím Tě. doporučuji OG kush,ale ne od Dinafem nebo RQS nebo dalších evropských banek.
Musí to být OG s rodiči za velkou louží.Já už si bez něj ani pěst nedokážu představit.vzdycky tam musím mít alespoň 2-3 zástupce tohoto extra smradu.
Zkus se podívat na Karma genetics.maj skvělý crossy OG kushe minulé jsem jel SOUR POWER OG KUSH a musím říct,že fakt kvalita.sice to nejsou vynosovky,za to kombinace kvality,vůně a síly se jen tak nenajde.Aktualně jedu od Karmy Roaddawg a biker kush-všechno crossy zaoceánského OG.
Diky chlapy za info...To SMBOG je co?😀ty zkratky nekdy nedavam....no Jacka ani akcko jsem jeste nejel to je pravda,ale urcite to napravim,og kush jsem mel,ale prave od dinafemu no,ale vonel taky hezky...takovej ten benzinovej oder...ted jedu super bud coz je cross skunk#1 a big budu a na to ze je na zacatku kvetu tak zacina taky pekne vonet
Původní příspěvek od Growoli zdar jak swiňa ve spolek,uz jedu asi osmej pest a nemuzu za boha trefit nejakej eňo ňuňo modylek kterej neskutecne voni...mam namysli takovej ten klasickej lampovej oder jak pred 15ti rokama,kdyz jsem zacinal hulit,smrdelo to z kapsy na 20metru...jediny co by stalo za zminku byla white widow od dutch passion...nebo jestli to susim rychle?nevim kazdopadne mi to zraje minimalne jeste mesic ve skle nebo v plastovym kyblu....jako kdyz palicku zmacknu tak zavoni ale neni to jsk.jsem psal ten rygoool lampovej....uz jsem premyslel jestli to neni hmojivama treba...pouzivam Advanced Nutrients,coz patri mezi ty drazsi...jestli muze nekdo poradit jak na to nebo jakej model budu moc vdecnej,diky servus
Zdar
To se divim ze jedes advanced nutriens a nevoni ti to z kapsy na 30 m,co pouzivas od AN za veci? Resil jsem kdysi neco podobnyho a jak jsem zacal kupoval semena ze zamori a presel na AN ,tak to ani ve sklince neni tesny
Čauky no pouzival jsem toho vic,ale ted jsem to zůžil na sensi coco a+b,voodoo juice,piranha,big bud,bud candy,sensizym,overdrive,flawles finish....driv jsem mel jeste b52,bud ignitor,nirvana,rhino skin
Tak to musi slapat,ja pouzivam connoiuser a+b bud candy,big bud a overdrive a je to azaz podle me.Takze spis napis jak susis a v jake fazi sklizis v tom to asi bude...
suseni asi idealni nebude,vetsinou je to do tydne suchy,ale davam to takovy gumovy tak na mesic zrat jeste do nadob....a sklizim podle pryskyrice vetsina mlecna,sem tam jantar,i kdyz pocitove bych to jeste nechal
vetsinou v boxu primo,nekdy to davam do venkovniho kumbalu takovyho...no ja to prave otrimoval vzdycky a pak az susil...ted jdem.na zkousku otrhal jen nejvetsi listy co to udela....takze rikas nestrihat listky az jak je to uplne suchy tak do sklenic.....hmmm diky za rady,vyzkousim
Tech aspektu bude mozna vice,jj ty velke lopuchy pryc a jinak to nechat,tak to delam ja a jsem spokojeny.
Pises ze susis v boxu to je jasny zejo ale jestli ve sklepe,na pude.... Kdyz pokuruju urodu z indooru z chalupy tak to chutna jinak ,protoze tam citim pach/vuni chalupy a neni to ono jako z bytu,takze taky zalezi kde pestis.
Dej si zalezet na suseni a curingu a zustane vonavy vsechno
pokud jde o specificky vune, budes muset hledat konkretni modely... pred 15t lety tu komercne frcel hlavne skunk#1 a superskunk, sem tam nejaky AK nebo Jack Herer mozna i vodva. Tak bych hledal neco s podobnyma genama.
Jinak co sem mel ja nejvetsi smradochy tak to byly vzdy nejaky krizenci USA genu a uplne top co se tyka vune byl u me Sour diesel v kapse na blbyho speka a lidi si te nasli po cuchu
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od Growoli vetsinou v boxu primo,nekdy to davam do venkovniho kumbalu takovyho...no ja to prave otrimoval vzdycky a pak az susil...ted jdem.na zkousku otrhal jen nejvetsi listy co to udela....takze rikas nestrihat listky az jak je to uplne suchy tak do sklenic.....hmmm diky za rady,vyzkousim
uplne suchy taky ne... jeste to malinko "zivy" bejt musi (tak aby zpovrchu palky vypadaly suche, ale uvnitr se jeste nejaka vlaha drzela) a sem tam pak sklenku vyvetrat.
Jak to jednou uschne moc rychle tak to prave ztrati spousta terpenu jez sou nositeli vune a chute.
Pokud mas s rychlym susenim problem, tak zkus pred kosou kytky zalejt a i ty velky listy nechat (nicemu tam neublizi)... fakt je to pak hodne znat na delce suseni.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od amnesiak81 SOUR POWER OG KUSH
Uz jen to jmeno by me odradilo, jak muze nekdo tohle vymyslet... co takhle WhiteAkHerer... to by teprv bylo ne sorry jenom rejpu, treba je to fakt luxus, ale u nekterejch nazvu ruznejch breederu se obcas pozastavim no
Pokud OG crossy tak Archive seeds nebo neco podobnyho (ja mel docela dobroty od Greenpoint). Když US tak z US a ne z Amstru