Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je hodně cítit výroba másla? Já to teď taky řešil a nakonec šly listy do lesa na procházku. Jde mi o to, aby mi po celé kuchyni nevoněla ganja a nešlo to až k sousedům, digestoř nemáme a odtah z kuchyně taky ne.
Ty jo takova skoda, vyhazovat listy do lesa ! Ja teda taky delam vsechnoo vyhradne z palic ale listy davam kamosovi na mliko. Kdyby vedel ze si je vyhodil do lesa tak by je tam urcite hned sel hledat
Já mám celkem dost kifu z listů, zkoušel jsem to zabalit dát do trouby na 170C na 10 min a pak valet a pak to dát vychladit do ledničky a takhle 3x, ale neztvrdlo mi to, není z toho čokoládka, tak nevím, co s tím