Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarte jsem na pochybach potrebuji radu ohledne ph pokud v rustu snizim ph ,ph- bloom tzn. Kys fosforecna tusim muzu to dojebat ? Substrat coco canna diky moc za rady
budes tam mit zbytecne hodne fosforu kterej v rustu nepotrebujes,ale ze bys dojebal celej pest si nemyslim.
Ale neni treba myslet kdyz muzes za stofku koupit neco vhodnejsiho....treba kys.dusicnou,citronka jde taky.ale jde o sto korun tak neres a kup.
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Uz jsem koupil zelene ph -😂diky zda se mi ze maji horsi barvu chapu spravne ze pri ph - coz je nejaky 38% roztok N tim padem se mi zvysi pomer dusiku v zalivce?
Hele ta kyselina s EC v podstatě nehýbá.
Měl bys mít tu správnou pro konkrétní fázi, ale používal jsem několik let jen fosforečnou po celou dobu a nikdy se nic nestalo.
Pokud mají horší barvu tak to na 99,9% není tím pH -
Původní příspěvek od BRooT Fosforečnou muzes použít i v růstu , dusičnou nemůžeš použít v květu
To já zase jedu pořád jen dusičnou. Dusík v květu nevadí a stejně to přikrmuju dusíkem při nástupu květu když to má největší hlad. Tak nevím. Nebál bych se to používat ani obráceně. Zase tolik se tam toho nelije.
Me frajer v growshopu tvrdil ze atre kokotiny mam povyhazicat ze vae ma datum po otevreni no nevim sem stejneho nazoru jen chci predejit nejakym problemum
To já zase jedu pořád jen dusičnou. Dusík v květu nevadí a stejně to přikrmuju dusíkem při nástupu květu když to má největší hlad. Tak nevím. Nebál bych se to používat ani obráceně. Zase tolik se tam toho nelije.
O to nejde, ty procento fosforu/dusíku tam je tak minimálně, že to na kytku nemá vliv. Je to jen marketing.
Dusičnou můžeš použít v květu ale bude ti to dělat bordel kvůli oxidaci (Kvůli zvýšenému podílu fosforu v květu v zálivce dusík reaguje a rychle se "vypaří"). Fosforečnou můžeš použít na růst i květ protože udržuje PH stabilní po celý cyklus .
Dusičná mi udělala strašný bordel v květu, začali mi opadávat listy, stonky zežloutly a celkově se vše zbrzdilo :/.. Teď už vím, že dusičnou jen růst, fosforečnou kdykoliv...
Když něco děláš pořádně tak stúpáš .....
Když něco děláš s cigou v papuli tak aspoň pútaš .....
Původní příspěvek od Delid Dusičná mi udělala strašný bordel v květu, začali mi opadávat listy, stonky zežloutly a celkově se vše zbrzdilo :/.. Teď už vím, že dusičnou jen růst, fosforečnou kdykoliv...
Jednoznačně se přidávám, kys. fosforečná. Citronová se dá taky použít, ale chtějí za ni úplně nesmyslné peníze. Citronovou je lepší koupit potravinářskou v pytlíku a rozpustit doma nejlíp v destilce.
Modlitba bastlíře:
"Svatý Scurvile, patrone náš nemohoucí, dej, ať to nepraskne."
Obavam se ze tam bude rozdil v tom, ze ti nebude drzet stabilni pH.. doporucuju zaexperimentovat a najit co ti funguje nejlip..
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy