Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, záleží i kolik jsi ochoten investovat, poměrně tichý a za rozumnou cenu je RAM Silent 125mm/350m3 a k tomu filtr např. Prima Klima ECO filter K2600 125mm, 360 m3/h.
Potrubí odhlučněné.
ja jsem vcera koukal na malou primaklimu 125,ma teda nadstandartni vykon,je drazssi,ale skoro nesmrtelna,me jeji velka segra jede tri roky v kuse a pohoda.sel bych do ni,koukal jsem na tu s regulaci na teplotu,stala neco pres tri.jen jsem ti zapomel napsat vis jak jsem u toho cadil.
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
nebud hloupy a vem primaklimu vetsinou maj dvakrat vetsi zivotnost.vsecky maj 40.000hodin a primaklima garantuje 80.000hodin
mam na mysli tuhle Ventilátor Prima Klima PK125 TEMP CTRL, 400m3/h.regulace je fajn.
vrazil bych ten kesh sem,nez pak kupovat dalsi........delej jak myslis,tohle je moje dobra rada zdarma......
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
je to zbytecny,ale mensi nedelaj,stahnes regulaci,a vsadim boty ze to bude tissi nez ten ram,ram je asi neco jako TTčko,videl jsem u kamose,no rikal jsem si zlata klima,a hlavne jak rikam,myslim si ze 5let nemusis resit novej odtah,videl jsem u kamose jednu co jede 8let skoro vkuse,trosku drncela ale jela.
zase nadruhou stranu mit k dispozici vic je lepsi nez mit malo.
jel jsem 4killo s odtahhem 800m3h/kllima,v zime jsem to stahnul,cajk,vlete jsem byl rad ikdyz je pak hranice teploty kterou silnejsim odtahen nesnizis.ted mam ledku,verunu,odtah jede na plny bomby.zalezi kde to budes mit......
btw:vsecky growers co znam real mame jedno spolecny,mame primaklimu....
jop,presne tu.
me se libi ty s Ec motorem ale to uz jsou rakety.a pac mam tri klimi tak uz,nepocitam ze budu muset kupovat novy odtahy
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..