Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj jsou to takzvané nanners,tvoří se to hermafroditum,takže kdyby se ti to udelalo dříve,může ti to oprcat.Jsou prej dva druhy.těch bananku,aktivní a pasivní.Ja měl to štěstí že jsem měl ty pasivní a nic mi to neudělalo.Uz si skoro u konce vubec bych nestresoval.Při sušení to opadne.At se daří
HERMACI !!! Samice te zhermatela. Ale nic neni zatim ztraceno.
Urychlene vem pinzetu a vytrhej ty bananky i jakoby s korinkem , at jsou aktivni ci pasivni . Mel jsem cca 12 bananku na jedne palici a po vytrhani uz se nevytvorily a a dopadlo vse ok.
Musis to ale pak casto cekovat a pokud se vytvori znovu tak znova odstranit.
Rozhodne nebud ale v klidu, taky me nekdo psal at sem v klidu a za par dni jich tam bylo mnohem vic.
Ja bych se stim už neparal,mě se to udělalo v 30dnu.a taky jsem to pinzetou vytahoval,ale nešlo to vše najít.ale jak uz jsem psal nic mi naštěstí neudelalo a.po.sušení to ani neslo vidět.Jsi.u konce nechej to tak.
Podle palic to vypadá že se blížíš ke konci, neřešil bych to. Taky jsem je na paldách měl a nikdy žádný trouble. Prostě genetická dezinformace, v poho.
Může mi někdo vysvětlit jak se toto mohlo přihodit? Je to totiž na více kytkach . To mi to oprcal nějakej samec z okolí ? Ty samé klony jsem jel minule kolo a nic takového mě nepotkalo.
u fem. kytek se to občas stává, nejsem odborník na genetiku, asi ti poradí někdo zkušenější ale měl sem stejnej problém asi 12bananu na par kytkách hlidal sem to vytrhával pinzetou a musim zaklepat dobrý.
další možnost je stres kytky a asi nějaká forma "obrany proti nepřiznivým vlivům" jsem kdesi četl (špatné PH, špatná světelná perioda, zima/teplo)
Původní příspěvek od poolys Může mi někdo vysvětlit jak se toto mohlo přihodit? Je to totiž na více kytkach . To mi to oprcal nějakej samec z okolí ? Ty samé klony jsem jel minule kolo a nic takového mě nepotkalo.