Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj všem. Po dlouhe době zkouším zase venek, tentokrát spis skleník. Jedna se o 3x Early Skunk, Feminizovaná,
Genetika: Skunk #1 X Early Pearl. Zbytek osazenstva chilli, rajčata a okurky.
Zde ještě přidávám 4 fotky. Někde jsem četl, že se řešilo zda když kytka začne na jaře předčasně kvést zkrz nedostatek světla, tak jestli se pak přepne do růstu. Odpověď je ANO. Foto 3 a 4 kytka sázena v březnu a v dubnu začala kvést a to už měla opravdu palice, teď krásně roste i když zvláštně.
Riadny mutant mal si ale mysliet na to ze v skleniku su podmienky na rast viac nez dobre aby ti to neprerastlo .... v sklediku sa viac oplati sadit do vedra. Ja som musel asi 1/2 kytky ostrihat aby sa mi vosla do 2 metroveho sklenika ....foto z 15.6 kytka mala uz asi meter do vysky a to som ju brzdil strihal ohybal ako to slo
Ahoj tak přidávám zas nějaké ty fotky. Bohužel ze tří kytek mám jen dvě. Něco mi totálně okousalo stonek co byl v hlíně. I druhá kytka byla napadena ale naštěstí jsem toho všiml. Vypadá to na nějakého červa pravděpodobně se jedná o Drátovce z brouka Kovaříka... Opravdu jsem neslyšel ze by takhle šli po jiných rostlinách nez jsou brambory a mrkve protože paprik a rajčat se ani nedotkli.
Foto: 1. Stonek kytky která to nedala pomalu uvadala i kdyz jsem ji svazal aby držela. Byla téměř překousana
Foto: 2. Stonek u druhé kytky která byla také napadena
Foto: 3. Myslím si ze zato může tento červ našel jsem je i u ředkviček.
kuckon01 :to vypadá zajímavě. Mas pravdu rostou hodně rychle a chyba byla ze jsou na středu takže ohýbání me asi nemine. Psal si z 15.6 mas tedy nějaký foto jak to vypadalo na podzim?
Mohl si jim dát rozestup alespoň 70 cm,aby měly holky prostor Jinak jsem na to zvědav,měly jsme venku Early Skunk minulý rok,taky ve skleníku a to od Sensi seeds a ten teda moc Early nebyl Známý to musel vyhodit,všechno plesnivý a nedokvetlý ale snad to nebude i tvůj případ
Ahoj lidičky, posílám opět nějaký to foto Earlu. Pomalu jsem začal ohýbat ale bohužel jsem zjistil že jedna kytka měla plíseň na stonku takovou tu hnědou prašnou jak bejva v palicich. Pravděpodobně jsem špatně odstranil ty paličky když z jara začala kvést. Tak jsem to nozem oškrabal, použil jsem postřik proti plísní Bioton a potřel balzámem tak doufám ze to pomůže byla by to škoda...
Ahoj, pomalu a jistě tahám kytky dolů. Nezbývalo málo a už by lezla střešním oknem ven :-D teď ještě vymyslet jak stou druhou. Ale vypadá to ze už tak rychle nerostou, tak snad to tak zůstane :-D
Ti červíci jsou z motýla (Tuta absoluta) takhle přesně ničí kořen, a na zelenině plody.
Jak skončíš grow tak všechny kořeny vytahej a hned spal, jinak nakladou vejce a přežijí zimu.
Zdravíčko tak zase nejakej ten up. Je to čím dál větší a ja už nevím co stim . Další sezónu musím najit neco menšího nebo nevim.. Jinak pořídil jsem si ještě od Natural Seeds - Fruit Cheese Auto. Nikdy jsem automaty neměl tak uvidíme co to bude.
No máš krásnou džungly 😁 chtěl bych mít takovej "problém"nezbyde ti nic jiného než to vázat od vršků dolu,jsem amatér,ale před cca 9ti lety jsem jen tak zasadil a měl jsem giganta a šišky co se dotýkali plexi tak plesnivěli,ale to ty určitě znáš 😝
Diky všem za K+
No ve skleníku jedu poprvé, vždycky jsem to mel bud v keřich nebo kukuřici a nikdy jsem neměl takove obludy co mam teď
Snažím se to tahat dolů a plísně se obávám protože větví má hodně a asi všechno nedokážu dat od plexiskla . Zatím teda nekvete každopádně uz by mohla at to mam za sebou .
Chci se zeptat na ty automaty jakej je cca výnos z jedne kytky? Ne ze bych si myslel že toho budu mit malo ale zajima me to.
zdravicko , mas to paradne , ale asi ti vylezu az vonku .. klasicke semena mozes v pohode posadit do sklenika ovela neskor .. az v 6. mesiaci (potom nenarastu 4 metre ale iba 3,5 ), alebo dve mozno az tri kola automatov .. nech sa dari priatelia
ps: poznate Polyversum ?