Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak je tady Páte Kolo
tentokrát sem nakoupil semínka na cannafestu
zvolil sem si Trikoma Seeds z Barcelony
nakoupil sem semínka super cheez a blue berry
a dostal 2x free sample tak sem je dal klíčit a budu připravovat do hydra.. pojedu Jidb jako minule a jen ze dvou semínek v plánu mám menší kytky bez sítě .. tak snad to bude pohodička všechno jak má.. postupně se mužete těšit na další kolo Pana LinChiho tentokrát už jsem v čechácha skřín je dva dny postavená v novém
Setup je box Osb desky 120x60x200
TT100 (183m/3 ) 2 stupne odtahu ... ( uz delal teochu kraval tak sem ho rozebral loziska promazal nejakou vecickou co mam z kola na vydlici at to klouze a oduzuje bordel nejaky silicone ve spreji snad a šlape snad lip nez na zacatku .. jak lidi pisou ze ttcko je naprd tak ja sem nadmiru spokojeny
Pachovy filtr mam BlackOps carbon filtr s zivotnosti 24 mesicu 240-360m/3
45cm prumer huricane stojanivy ventilator ( zaveseny na snurce vertikalo)
Rust marshydro 480 II ( 120w ze zdi )
Kvet Spider Vero 29 242w 6. Generace chipz (uz starsi model )
Hnojiva JiDB ( vcetene x)
NFT GroTank 424 ( 45litru ) +michaci cerpadlo + vzduchovaci pumpa + cerpadlo ke korinkum (zaklad)
2x seminko the palmar od trikoma seeds jako free sample nikde o tom nemuzu nic najit tak kdyby nekdo nasel budu vdecnej za jakykoliv info
Ph - ( hodne silnej )
Ph metr
ec metr
Voda z kohoutku (24 h odstata vzdy )
Seminka jsou naklicnene dnes je dam do ggrodanovych kostek a zaleju kosticky ... nejaky tip jak se o ne ted postarat nez budou pripraveny do nft ?
Otazka ... ma cenu mit vzduchovaci kamen a pumpu v nft ? Z minulych kol vim ze to nema negativni vliv na kytky ale ma to vubec nejak prinos pro kytky ? Nebo si tec par wattu ze zdi mohu usetrit ?
Grodanový kostičky v misce s vodou Ph 5,3 vodu sem vylil kostičky trošku vymačkal at jsou jen mokrý ... dal do misky dal do nich vyklíčený semínka a zakryl sáčkem... tentokrát mam fakt velký kostky grodanu a v celým hydru pojedu jen dvě semínka.. tak snad budu mít štěstí a kytky budou co nejvíce podobný ' počítám s tím že vegetaci s oblibou protáhnu.. proto jen dvě semínka.. abych zase nepřerostl jako vždy..
Zdravím, mohl bys nafotit box? Jak jsi vyřešil dveře a jejich zatěsnění? Dno máš přímo na zemi nebo na soklu?Přemýšlím o podobném boxu, tak bych se když tak inspiroval 😉
Dík
Jop mam tady plovoucí podlahy takže box mam poskladaný na zemi a nasledně sem ho podložil jen pár kusy pásů desky aby byla dvířka boxu výš než podlaha .
zbytek boxu mužeš okoukat v mem odkazu v podpisu moje skříň !!! (4tý odkaz ) vytunil sem to páskama těsnění kolem dveří takovýmj tím do Oken ve tvaru P přídal sem klasický skřínkový magnet a udělal easy box s pantem za páýr kč z obi
Tak mam dotaz jak nejlip vyplnit prostor vrchniho dilu nft .. napadlo me ty kostky dat takhle resim problem s koreny aby mely dost prostoru kazdou kytkou mam v planu vyplnit pulku prostoru skrine
Ahoj, asi tomu tolik nerozumím, ale zajímá mě- to jsi ty semena položil do díry v té velké kostce? Nejsou určené na vložení menších kostek? A nebylo by i lepší semena dát do malých kostek a pak po zakoření do těchto velkých?
Myslim ze zakoreni i v tehle kostkach zatim vypadaji zdrave .... v ubrousku v sacku sem naklicil seminko a po trech dnech sem ti dal do kosticky .... zacnu na to svitit a za par dni pridam kryci desku kostky jsou mokre od namoceni jen voda ph 5.3 ....
edit měl bych brzy přidat i kořenový stimulatorek od Jidb bych řekl nejspíš Micro složky
Tak kořínek prorazil kostičku a už se dere k vodě jež jednou za čas proteče NFTčkem
otočily se kytičky za světlem.. momentálně první den 18/6 panel marshydro cca 60cm na květinkami za pár dní příjde vrchní kryt na nft tak budu moct konečně panel krapet snížit a začít wegetační fázi.. uz popáté tak konečně to hydro trefím jak chci
Nft pouští 15/45 min. on/off
ec 0,4 přidal sem 1ml woodoo juice na litr vody.. ph 5,3 tak uvidíme co kořínky
Zatím ještě váhám jestli pojedu jidb nebo An.. k ankům bych dokupoval hodně složek jsem rozmazlenec.. tak asi raději jidb nemám ted prachy
Nazdárek,
Hele to ph jsi upravoval kyselinou???
Oni totiž mají na tech flaskach všude napsané ph perfect formulá a já jedu jidb v kokosu=ph 5,9
Na Vánoce jsem dostal z jednoho GS dárek za odběry něco od AN, nějaké cukry na chuť a větší nakvět, tak jsem to nalil do 2L vody a abych srazil ph na 5,9 tak jsem tam musel nalít asi tak 5-10 ml ty kyseliny,protože to neslo za nic srazit,tak jsem to vylil, to jsem tam nalít nemohl, myslíš si, že můžu lit jednou vodu s temi cukry třeba s ph 7,8 a pak třikrát vodu s jidb upravenou na 5,9???
Kdyby někdo věděl, za radu budu vděčný, je mi lito to vylit...
Jinak za kolo dojete toho tutana k+,pěkně sepsane, foto sušiny i gramáž taky luxusní
Mam ph- z gs dam dva mililitry na 25 litru vody a ph mam dole .. ani canna ani jidb ani an mi nedrzi ph tak jak maj takze upravuji vzdycky upravuju at se deje co se deje canna sice drzi +/- ph a an taky ale ne na hodnotě ktere bych chtěl a tak stejne je lepsi si hodnotu doupravit k obrazu svemu
Podle me neni dobry michat an hnojky s jidb .. jestli chhces experimentovat tak prosim ale u me s radou nepochodis nikdy sem nemichal dve znacky... jedu ted vodu jen s korenovym stimulem az casem vymenim roztok nahodim jidb
Vzhledem k promoceni kostek sem snizil zalevku v nft na 15 min po rozsviceni a 15 minut v 6 vecer 4 hodiny pred zhasnutim at maji trochu vic sicha v mokrem mokru to neporoste
No já jsem spíše chtěl vědět,jestli nevis jak funguje to jejich pH perfect. ....protože na úpravu hnojiv mi stačí 4-6 kapek ph- a samotná voda s tím bud candy od AN potřebovala k dosažení ph 5,9 tak 100 násobek kyseliny, tak jsem to vylil,takový mazec tam nemůžu nalít, ale kašlu na to, dam to strejdovi na rajčata, jinak též jedu delší dobu jidb a spokojenost, až na to X, další kolo než to doberu budu lit tak 1/3 doporucene dávky, měj se,at se daří, sleduju
mě se při stěhovaní to xko rozlilo . bylo špatně zavřené takže toto kolo pojedu bez xka... snad to bude v pohodě .. koukám že tady je plno lidí s tím spokojených