Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Proč sativy nakopavaji dávají energicky stav oproti Indikam indiky sedativni účinek a já se ptám proč . Rick Simpsonová říká léčit Indikama mám pacienta a tomu indiky nevyhovují (hcg rakovina)
Presne tak! Tieto univerzálne rozdelenia naozaj platia len všeobecne. Pokiaľ seedbanky nebudú uvádzať presnejšie analýzy /výsledky ale budú pri každom peste aj tak rozdielne/ a funkcia jednotlivých cannabiodov a terpenov nebude stopercentne preverená a popísaná, tak sme pri cannabise určenom na jednotlivé zdravotné obtiaže odkázaní na štatistiky užívateľov uvedených npr. tu: https://www.leafly.com/explore
prípadne zbierať vlastné skúsenosti a spôsobom pokus-omyl skúšať rôzne modely, ich pestovanie v rôznych podmienkach...
Nakoľko nie sme rovnakí a každí reagujeme inak, je to beh na dlhú trať...
práve preto sa môže stať, že ten istý model bude rôzne účinkovať rôznym užívateľom...
Lidi-uvědomte si, že moucha a člověk má 92%stejné DNA, tak jakou odychylku má asi sativa od indiky... sklizená 2-5 dní jinak... Ale právě na tech "detaliech" záleží, jak je vidno...
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Pokud vím tak člověk má s nějakým druhem mouchy společnou DNA z 60-70%. Šimpanz bonobo má asi 98,4% společných genů. Z 90% jsme podobní třeba s kočkou či krysou, dobytci mají s námi společnou asi 80% DNA a slepice či banán 60% genů .
Stačí pozměnit pár písmenek v DNA a místo chodidel budeš mít kopyta
Četl jsem ten článek a moc se mi to nezdá. Ještě se mi nestalo, že by mě nějaká Indica nakopla - většinou po ní jen sedím, myšlenky jedou jak šílené, ale nejsem schopnej nic dělat. Když si dám Sativu, jak jsem schopnej nějaké akce - třeba skládat hudbu nebo dělat na PC. S Indikou mám problém se vůbec zvednout. Ale souhlasím, že je to věc individuální a záleží na mnoha faktorech, takže to nelze nijak zevšeobecnit...