Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
B-Witched
Dark Helmet
Dark Plasma
Jawa Pie
Obi Wan OG Kush
Balení 11-12 seeds.
Máto jen jeden háček a to je cena. Psal mi že chce 151 eur za balení včetně pošty.Je to hodně velká cena ale mužem se složit třeba.Je to nejakej španěl ten distributor pro evropu.
Videa strainu youtube.Muj tip Jawa Pie a Obi Wan Og Kush
Zdar myslim že to budou regulary.Budu muset napsat email a zeptat se..zda regular nebo fem... psal mi jen pocet kusu v baleni...Škoda že ted nema Alien rift a Alien abduction...ty se mi libi nevjic...zitra mu napisu zdarec
Cvrca uz je tady nejakrej ten patek ,tak snad to dobre zaridi. Drzim vam palce chalani ,doufam ze bude zamatkovana nejaka perla.
Jinak to budou nejspis regulary.
Ahoj tak zatím to vypadá tak že se udělá zkušební první objednávka jednoho balení Obi wan og kushe.A když semena dorazí v pořádku tak můžem kupovat semena od tohoto distributora.škoda že je to fakt raketa tech 151e.Naštěstí už mám jednoho střelce co se asi semnou složí.
Už jsem mu napsal dotaz zda jsou to reguraly.
tady je kopie meilu od španěla..
Hello, I’m Saf OceanGrown’s international distributor.
At the moment I can offer you B-Witched,Dark Helmet,Dark Plasma,Jawa Pie and ObiWan OG Kush all from OceanGrownSeeds.Our website is up and running very soon, but I can help you out before that.
Prices per pack are 151€,one pack contains 11 to 12 seeds of the same strain,we don’t sell seeds individually and I cover shipping!
Kamarád dělal selkci Alien Abduction a docela dobrý (i když osobně mě to moc nenadchlo), ale za 150 dolarů fakt ne! Pokud budete chtít zkusit ten Abduction zkuste napsat rákosníčkovi, enbo mrakoplašovi, jen nevim jestli to furt držej.
Tohle je strašně předražený, pokud chcete US strainy, tak doporučuju Karma genetic, Bodhi seeds, Archive seeds, Gage green group a Seedjunky genetic.
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Sakra kdybych toho nemel tolik ,tak do toho jdu taky. Kdyby se naslo nejaky dobry pheno s rozumnym vynosem ,tak bych si to rad odjel , samozrejmosti je ze se zpetne financne podilim ..
crvca: Oni ale do EU neposilaji, jen USA. Musel by sis to nechat preposlat pres nejakou spolecnost co to dela (treba dovozusa.cz), ale nevim jestli by slo i tohle ''zbozi'', ale tak snad jo, nevim proc by to nemelo jit. Jinak mas nejaky neaktualni seznam co zrovna maji... momentalne nabizi Alien Rift, B-Witched, Dark Helmet, Highlander, Jawa kush, Jawa pie, Malibu pie, ObiWan OG, Tropic Moon, Vader OG. Vsechny jsou od nich zajimave, zalezi co si kdo vybere. Cena je 120 USD za balicek kde byva minimalne 10 seminek ale i vic 11 atp. Brzy budou k dispozici Jedi OG a Dark Plasma. K dispozici uz nikdy nebude naopak Love Potion 99 a Frost Giant. Vsechny odrudy od nich jsou pouze REGULAR.
edit: sorry nevsiml jsem si ze mluvis o dristributorovi, ale puvodni prispevek necham, kdyby nekoho zajimaly nejake info o nich. Jinak do budoucna pry chteji posilat i do EU ale buhvi kdy to bude.
Děkuji za obohaceni a doporučení seeds bank us genetic.Časlove.Ta fotka je moc cool toho Aliena.Stim distributorem uz jednam a necouvnu zpatky a cenu jsem pripraven zapltit.Taky si myslim že to nebude žadny šlagr ale zkusit to prostě chci.Aš přijde seeds hodim sem fotku.Zitra mu pošlu valuty.Zatim tě pic
Kdysi jsme to řešils rákosem jak objednat protože v tu dobu žádnej distributor nebyl. Normálně jsme jim napsali a koupili si od nich jeden pakl. Trvalo to extra dlouho, ale poslali asi 20 semen nakonec. V tu dobu to bylo asi za 60 dolarů .
Přeji hodně štěstí!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Ten tvuj evropskej distributor ma nejaky stranky, nebo si jen tak mailujete? Kde jsi na nej natrefil?
Na co se chces slozit? na balicek 10 semen a rozdelit si kazdej 5 semen nebo jak? Dost malo semen na to ze jsou to regulary..
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Kontakt mam přímo od oceangrownseeds.Ty semena jsou REGULARY Jo je to hodně velkej ulet dat za 5-6 reg semen 2000 a proto se mi to líbí.Mě je fuk nakolil to vyjde.jestly 2t nebo 4t..když se tim budu bavit dalsich xxxx měsicu...matka...kolny...atd...
Já pěstuju protože se mi to libi a mam to rad..A nikomu nic nenutim jenom mi přišlo spravne podělit se o nabidku i s vami tady na grower...