Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
viděl jsem spousty způsobů jak extrahovat pryskyřici z palic, ovšem nejvíce mě zaujal způsob suchým ledem.
Suchý led je v dnešní době relativně dobře dostupný. Já ho pravděpodobně budu kupovat v LINDE GAS ale je spousta e-shopů, kde se dá objednat prakticky jakékoliv množství za slušné ceny.
Pryskyřici budu vytřepávat z pytle, který má spodní "sýto" o hrubosti 150 mikronů.
Můj dotaz zní:
Je nutné aby byly palice suché? Vzhledem k tomu, že suchý led naváže vlhkost a palice se následně rozpadnou myslím si že ne ale spíše mě zajímá jak je to poté s chutí, obsahem THC (bez sušení) atd...
Ptám se proto, že už nevím kde sušit. Z kytek si nechávám pouze "prémiové" palice a ze zbytku chci pouze pryskyřici.
Nedoporucuju, strasne se to umi zalepit.. jedine profi s deskama co se zahrivaj... tyhle valcovy rucni jsou v praxi k nicemu. Zkusis to jednou, dvakrat a pak ho zahodis..
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Me každopádně sypká forma nevadí. Nejradeji kouřím přes klasickou vodní dýmku (ne bong) takže mi to nevadí... Spíš jen jestli můžu takto zpracovat cerstvě sklizene konopí nebo ne...
To ze to zmrzne je podla mna ok ale otazka ci to este predtym nezalepi syto. Chcelo by to na troche skusit a ak to pojde tak mas vyhrane lebo susenim a teplom to prichadza o aromu a takto z cerstveho za studena to bude najvonavejsi material