Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na letošní sezónu jsem se rozhodl, že pojedu nejdřív pouze autoflowery... A pak dám femky Mám v plánu Green Poison FV a Cream Mandarine FV
Automaty mám:
3x Magnum (Všechny vzešly krásně)
5x Purple Kush (1 nevzešel, 3 jsou krásné a jeden "retard")
3x Tangie'matic (1 nevzešel, 1 mám už v květu za oknem, a 1 krásně roste...)
5x AutoPilot (Měl jsem Big Buda XXL a krásný velký palice ... Tak jsem si řekl že zkusím jeho sestru autoflower... Hrozný ! Vzešly jen 2 z 5ti a oba "retardi" ... Nejspíš starý semínka ... Protože za tu dobu co vzešel u nich 2mm klíček, jsem měl u mandarinky 2,5cm klíček ... :/
Do foroty mám 10x AK Auto ... Uvidím co s nimi, ale určitě bych 2 chtěl aspoň vypěstovat, ať vidím jak jsou semínka kvalitní za tu cenu ...
Během pár dní je chci přesadit ven do finální zeminy ... Ale uvidím podle počasí, ale už by to chtělo protože jsou celkem velký a nechci aby stihly kořeny prorůst úplně hlínou ... pak by se mi zpomalil růst :/
Nevím co s "retardama" ... Pokud se nesrovnají, tak je vyhodím a dám klíčit AK Auto ... ale ještě uvidím jak to dopadne
FastBuds mi příjde jako super seedbanka Tangie mám z Cannafestu Za 150 myslím jsi měl kološtěstí a mohl sis vytočit až 10 semen ... Bohůžel jsem vytočil pouze 3 Ale příští rok, tam půjdu a zatočím si aspoň 3x ... Protože semínka i celkově strainy mají super Těším se na ní jedna mi už kvete, ale tu jsem si dal jen tak na pokus ... A uvidím plánuju že sklidím tak 10-15 g dry ... chtěl jsem ji jen ochutnat ...
Celkově jsem chtěl kytky vysadit ven 1.5. , ale když vidím to počasí ... nejspíš je vysadím až okolo 12-15.5. uvidím podle předpovědi ...
Klidně pak pošli fotky Sice indoor je někde úplně jinde, ale rád se kouknu
Ne mě už rostou Dával jsem fotku
AF mám vyrostlé a plánuju je dát ven během týdne... Sklizeň plánuji v červenci
AF nedávám kvůli výnosu, ale abych brzo sklidil a něco málo měl už dřív ... Na velkou sklizeň pak sázím Femky
Ne myslím Autoflower Sativu ... to je Tangie Feminizované/Regulár Sativy nemá v našich podmínkách cenu sázet ... buď ti nedozraje, nebo chytí plíseň ... Malo která Feminizovaná/Regulární Sativa v našich podmínkách dozraje v pořádku
To sice ano ale AF využije maximálně okolo 30l, pokud dáváš dostatek živin je zbytečné dávat do 50l... 10l je v celku málo, to by možná tak šlo u "hydra" ...
Jinak Fotoperioda jsem měl minulou sezónu Pineapple Chunk od Barneys Farm a dál jsem ji růst už v březnu doma ... Zkoušel jsem dvě metody zastřihávání a výsledek byl cca 750-800 g dry z jedné a cca 1000 možná 1100 g dry z druhé
Takže tak... Sativy moc nepěstuji, když už tak jen jako AF ... Jako Femku si koupím radši Indicu nebo hybrid
Počasí vypadá dobře, ale píšou déšť a bouřky... Tak doufám že to bude v pohodě :O
V krabici jsou 3x Purple Kush (BS) a v kýblech Magnum (BS) (viz. foto) ... Mandarinky jsem dal do květináče... Jedna má náskok cca 3 týdny, takže už začíná kvést Druhá má okolo 18ti cm a vypadá nejsilněji, tak snad to dobře dopadne
V průběhu tejdne chci objednat Green Poison (nakonec ne FV) a Cream Mandarine FV od Sweet Seeds ... Chci zkusit jednu ohýbat na měnší keřík a zbytek nějak tak zastřihávat a řízkovat, tak uvidíme co se z toho vyklube :3
- Do prázdné krabice chci dát 4 AK Auto od CzechSeed Bank, tak uvidím, vybral jsem z balení 10ks za 650 Kč, 4 největší a nejlíp vypadající semínka a dal naklíčit... Po 2 dnech mají všechny 4 krasný silný klíček, mám v plánu je dát rovnou do krabice ...
I když to nebude tak rovnocenné porovnání, když to jsou různé strainy, ale i tak uvidím o kolik budou větší o proti přesazeným AF