Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj jsem začátečník nemám možnost pěstovat doma tak musím někde venku mám krásné místečko kousek u lesa, je to na stráni a je to tam celé zarostlé tak mám v plánu si tam vysekat místo a pěstovat v 20l kýblech. Ale nevím jakou mám použít hlínu přemýšlel jsem koupit substrát a namíchat ho s perlitem. bude vhodné koupit tento substrát ? http://www.hornbach.cz/shop/Zahradn...mc_id=cz16av620
Zdravím
Já myslím že je to úplně v pohodě. Pokud to máš na nehlídanej out,kde ti hrozí čórka a ještě seš jak sám píšeš začátečník. Není co řešit. Přikup k tomu ten perlit a máš vystaráno.
Do těch kyblů nezapomeň udělat pořádný díry....
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Samozřejmě nic nemohu zaručit ale mám pocit že tam to nikdo ani hledat nebude a kytky z žádné strany vidět také nebudou to by musela být hodně velká náhoda že by to tam někdo našel v jakém poměru na 20l kýbl mám smíchat substrát a perlit ?
Původní příspěvek od sbarracuda zdar jak sem se dozvěděl tak perlit slouží k tomu aby tam proudil vzduch /provzdušnění/ a nemohl by se misto toho použít i pisek ?
mohl.....
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky