Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím koupil jsem automaty - Think Different, 1 kytka uplně v pohodě a ty zbylé 2 - místo palic se tam tvoří takové váčky a z nich čouhají pestíky ? co je to ? samec x samice ?
Zkus ten vacek zmacknout, jestli se tam tvori seminko. Nemusi to byt vylozene prcle, uz mi z automatu vylezl taky takovy ridky mutant co mel jen takove osypane 'vacky'
No to je bloody skunk zdegenerovany.. Nejaky spatny pheno.. Semika sweed seads vynos o nicem , ty druhe dve byli lepsi ale stejne uz sem se rozhodl fialky nepestuju...
Hm, mám teorii... Tohle dělaj občas kytky, který si nejsou jistý, jestli chtěj kvíst, nebo růst, tak dělaj oboje. Předloni mi to dělal Jack Herrer z řízku, na kterýho v noci svítilo veřejný osvětlení a vypadalo to uplně stejně.
A ke sweet seeds. Automaty maj celkem fajný, ale přesně... Ty fialový nebrat. Nemaj ty genetiky vůbec ustálený. Každá kytka vypadá uplně jinak, jedna byla normálně fotoperiodická, druhá řídká jak průjem a třetí byl takovej chcípák, co ani nezfialověl a opět jen orosený listí... Taky jsem loni naletěl. Stojí to těžký prachy a sou z toho akorát oči pro pláč. Ale to je asi jedinej problém, co sem měl s touhle bankou.
Mno ja to zkousel i reklamovat ale vysmali semi ze je to v Cechach illegal. a nabidli 10 procent slevu na priste fuck off max sensi seeds nb banyes farm. .
Heh, jak se na ně dívám tak vynos.bude asi.fakt na prd..... měl.jsem predtim mazara a byl super, co by jste doporučili vy co pěkně.zhuluje a jakou banku ?
A co s kytkama sklidit a nebo jeste čekat co se vyklube?
Ahoj urcite pinapple expres a bluemamooth od barneysfarm dobrej vynos a dava to luxusne . Koukni na forum Automaty sKlenik. A to tvoje nevim nevidel sem.