Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Tráva a sex
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Jolana
Stálý Člen

Karma uživatele Jolana - 0% Pěstitelská

Registrován: Jul 2003
Příspěvků: 27 

Tráva s sex Příspěvek č. 1

Jako mladší jsem si milování tak moc neužívala, hrozně jsem se styděla a byl tam i děs z toho, že dělám něco strašnýho, protože jsem měla příšerný bloky díky výchově. No naštěstí je to pryč, i když to byl několika letej proces. Teprve kolem třicítky jsem důkladněji pochopila, že musim s psychikou pracovat ještě víc a začala se líp „probouzet“. (Vlastně to bylo až poté, co jsem uvěřila.) Loni v létě jsem měla po delší době půl roční známost a ukázalo se, že teď už je to sakra v pohodě. Nicméně tráva se mnou teď, i když zrovna s nikým nejsem, dělá ještě větší divy. Kdo neví – jsem po úrazu na vozejku (15 let) a moje povrchová citlivost byla tudíž díky ochrnutí ze začátku prakticky nulová. (Naštěstí jen povrchová, vnitřní se naopak zlepšila – což je div, po úrazu stejnýho úseku páteře lidi obvykle ochrnou od pasu dolů.) No ale řikám byla, protože časem se to začalo lepšit, hlavně právě díky práci s psychikou.
Teď co hulim, nestačim se divit. Citlivost se začíná ještě víc lepšit a díky tomu, že se chvílema „střízlivim“, daří se mi to přenášet i do reálu.
To, že tráva zlepšuje erotický vnímání je jistě bezpochyby. Tušim, že má blahodárný účinky i na impotenci nebo frigiditu. Tomu, koho zajímá jenom klasická konzumní soulož nebo jim erotika dokonce nic neřiká – chudákům by tráva asi taky prospěla co?
Víc by mě ale zajímalo co je pravdy na tom, že huliči se časem nedokážou milovat bez trávy. Nechce se mi tomu věřit. Já mám pocit, že to se může stát spíš jen někomu, kdo si právě neuvědomí, že se to dá přenášet do reálu. Záleží na člověku, jak je založenej že jo.
(Pokud vás zajímá, proč jsem začala v 39-ti hulit, přečtěte si S.O.S. v léčitelství.)

Old Post 31-07-2003 v 18:41 PM
Jolana je offline   Profil uživatele Jolana   Find more posts by Jolana   Foto galerie člena Jolana   Click here to Send Jolana a Private Message   Add Jolana to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mias
Stálý Člen

Karma uživatele Mias - 33% Pěstitelská

Registrován: Jul 2003
Příspěvků: 55  

Příspěvek č. 2

ze by ztoho huleni byli nejaci zajici???..........


.................

Freetek-Místek city

Old Post 31-07-2003 v 19:11 PM
Mias je offline   Profil uživatele Mias   Find more posts by Mias   Foto galerie člena Mias   Click here to Send Mias a Private Message   Add Mias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
satva
Stálý Člen

Karma uživatele satva - 28% Pěstitelská

Registrován: Jun 2003
Příspěvků: 61 

Příspěvek č. 3

mariuhana je vábná a velmi svudná .v její přítomnosti plyne čas jakoby nepozorován .její sladká vuně mámí smysli povznáší mysl .skýtá potěšení chrabrým mužum i smyslným ženám .když berou mariuhanu oba milenci pospolu ,zvou ji k učasti na svém vztahu .přijetím tohoto pozvání dodává mariuhanin duch živelnosti a dobré nálady a pusobí také jako mocný zavěcovatel.pojme mileneckou dvojci do svých rozměru a posílí jejich lásku i citové zaujetí.........citováno z knihy alchymie extáze-mysteria sexu.................muj názor je totožný s citátem a o opačných názorech si myslím že je to propaganda nevědomích toužících po moci ovládat myšlení a svobodu jednotlivce,když se zamyslím nad tím jak dlouho se mariuhana užívá.........to by znamenalo že všechny velké říše jako čína a indie jsou věsměs fetácí a impotenti,podívám-li se na vliv těchto kultur na západ tak musím jen smeknout co oni znali za umění,když evropani zde chodili ještě v kožešinách a lovily mamuty

Old Post 31-07-2003 v 20:23 PM
satva je offline   Profil uživatele satva   Find more posts by satva   Foto galerie člena satva   Click here to Send satva a Private Message   Add satva to your buddy list     Navštiv homepage uživatele satva! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
satva
Stálý Člen

Karma uživatele satva - 28% Pěstitelská

Registrován: Jun 2003
Příspěvků: 61 

Příspěvek č. 4

taky mě napadlo založit tuto kapitolu,ale když jí založí žena je to hezčí ne?

Old Post 31-07-2003 v 20:25 PM
satva je offline   Profil uživatele satva   Find more posts by satva   Foto galerie člena satva   Click here to Send satva a Private Message   Add satva to your buddy list     Navštiv homepage uživatele satva! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ibuprofen
Stálý Člen

Karma uživatele Ibuprofen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ibuprofen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ibuprofen - 84% Pěstitelská

Registrován: Jun 2003
Příspěvků: 79  

Příspěvek č. 5

2 Jolana: Víc takovejch otevřenejch lidí jako jsi Ty.

--==@@ Welcome to reality @@==--

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Old Post 31-07-2003 v 20:47 PM
Ibuprofen je offline   Profil uživatele Ibuprofen   Find more posts by Ibuprofen   Foto galerie člena Ibuprofen   Click here to Send Ibuprofen a Private Message   Add Ibuprofen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 207  

Příspěvek č. 6

ad 1:

Pro všecky co to neví, stačí použít v horní části stránky ikonu "hledání", takovejhle témat je tu HAFO .

ad 2:

2 Jolana:

Blbost největší, že se pak bez marihuany sex neobejde. Jistěže marihuana navodí větší a procítěnější vnímání, sex v tomto stavu je bezesporu zajímavý a "jiný", jenže mluvím z vlastní zkušenosti, když Ti povím, že skoro podobně se dá sex užít i absolutně střízlivý.
Velice dle mne záleží na osobě druhého pohlaví (jak se spolu znáte, atd. ).
Když víš co má tvůj partner(ka) rád(a) (nemyslím nějaký nesmyslný polohy, mluvím absolutně o všem) a naopak partner(ka) ví co Ty máš rád(a), dochází nejen u milování ke krásné souhře, pojmenoval bych to až ke splynutí mysli a těla.

Jednou se tu u jednoho téma diskutovalo o nevěře. Přispívali jedni, co tvrdili, že být věrný je jakýsi přežitek, že v dnešní "moderní" době je nevěra zcela normální atd. Omyl, protože nevěra tu byla odjakživa a dokud bude člověk takový jaký je, tak bude mít sklony k nevěře.
Ale já tvrdím, že když máš partnera, kterého miluješ a hlavně víš, že on(a) miluje tebe a můžete si navzájem být 100% jistí, že ze strany toho druhého k nevěře prostě nedojde, protože k tomu není nijaká potřeba z obou stran, dá se sexuální prožitek vypracovat mnohem dále, než pod vlivem jakékoliv látky.
Směju se názorům lidí, co tvrdí, že díky nevěře, nebo častému střídání partnerů, jsou v sexu "zkušenější" .
Právě že opak je pravdou.
Sex si maximálně vychutnáš a prožiješ jedině s partnerem, u kterého víš co má rád a naopak . A takovýhle vztah se buduje velice dlouho, řádově podle mne mnoho let.
Závěrem abych zhrnul co sem chtěl říct - sex si podle mne užiješ nejvíce s partnerem, se kterým se znáš a on ví jak tě potěšit a naopak. Marihana může posloužit jako jakési afrodiziakum, ale je to většinou zbytečné.
Sex může být brán i jako jakási "biologická" potřeba (např. jednou za půl roku "sbalit" někde u baru "partnera na hodinu" ), ale tohle je nanic a přirovnal bych to např. k řízení auta jednou za půl roku na hodinu. Takový řidič stojí potom zaprd, bojí se řídit, dělá zmatky a chyby a je vůbec rád, že bez havárie štastně dojede domů, a to nemluvím o tom, jak těžké je řídit po půl roce úplně jiné auto než dříve (autu jinak zabírá spojka, je línější nebo naopak rychlejší).
Ufff .
Takový je můj postoj.
A to srovnání s autem je teda zajímavý .

outdoor 2003

Old Post 01-08-2003 v 10:33 AM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mista PM
Nový Člen

Karma uživatele Mista PM - 5% PěstitelskáKarma uživatele Mista PM - 5% Pěstitelská

Registrován: Jan 2003
Příspěvků: 17  

Příspěvek č. 7

Neomezuje mne nijak, i když pálim občas dost. Partnerka si zatím na pokles výkonu nestěžovala. Ale je lepší s ganjou než bez, tak jest.

Viva la Wrettania Grande.

Old Post 01-08-2003 v 16:02 PM
Mista PM je offline   Profil uživatele Mista PM   Find more posts by Mista PM   Foto galerie člena Mista PM   Click here to Send Mista PM a Private Message   Add Mista PM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jolana
Stálý Člen

Karma uživatele Jolana - 0% Pěstitelská

Registrován: Jul 2003
Příspěvků: 27 

Příspěvek č. 8

Dík za odpovědi. Takhle jsem si to taky myslela. Jo a řídit auto hodinu jednou za rok je fakt na nic. (Navíc žádný auto nemám )

Old Post 02-08-2003 v 17:11 PM
Jolana je offline   Profil uživatele Jolana   Find more posts by Jolana   Foto galerie člena Jolana   Click here to Send Jolana a Private Message   Add Jolana to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 207  

Příspěvek č. 9

2 Jolana:

však když sem to po sobě přečet, tak sem se trochu musel zasmát (auto)...., ale zrovna se to hodilo jako nej přirovnání .

outdoor 2003

Old Post 05-08-2003 v 12:47 PM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skreko
Stálý Člen

Karma uživatele Skreko - 0% Pěstitelská

Registrován: Jun 2003
Příspěvků: 98  

Příspěvek č. 10

Podla mna to moze byt super, ked si citim telo uplne inak, tak citlivejsie, ale este som to zhuleny netestoval.

"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama



www.ITzone.sk - môj IT discussion board

Old Post 20-11-2003 v 19:06 PM
Skreko je offline   Profil uživatele Skreko   Find more posts by Skreko   Foto galerie člena Skreko   Click here to Send Skreko a Private Message   Add Skreko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Skreko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Myšak
Stálý Člen

Karma uživatele Myšak - 47% Pěstitelská

Registrován: Sep 2003
Příspěvků: 67 

Příspěvek č. 11

Jo jo je to maras kdy ž sem zhulenej ale ono to je moc krasny i bez toho ale myslim že člověk musi toho svyho partnera fakt milovat jinak to podle mě asi ani nema smysl

Old Post 24-11-2003 v 09:28 AM
Myšak je offline   Profil uživatele Myšak   Find more posts by Myšak   Foto galerie člena Myšak   Click here to Send Myšak a Private Message   Add Myšak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mellian
Stálý Člen

Karma uživatele Mellian - 0% Pěstitelská

Registrován: Nov 2003
Příspěvků: 70  

Příspěvek č. 12

4 Jolana: držím ti palečky ať se to u tebe i nadále zlepšuje....:-)

Z vlatní zkušenosti můžu říct, že mám sex radši nevypálená. hulení mě strašně utlumuje a prostě si to tak neužiju.

Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras

http://sweb.cz/graf.x/melsig.gif

Old Post 24-11-2003 v 11:02 AM
Mellian je offline   Profil uživatele Mellian   Find more posts by Mellian   Foto galerie člena Mellian   Click here to Send Mellian a Private Message   Add Mellian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 13

Ganja je katalyzátor, když je mezi partnery láska, násobí to lásku,
když tam jsou bloky(a většinou skryté, v běžném mělkém vědomí
nepozorovatelné), násobí to bloky.

Old Post 24-11-2003 v 11:51 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jolana
Stálý Člen

Karma uživatele Jolana - 0% Pěstitelská

Registrován: Jul 2003
Příspěvků: 27 

Příspěvek č. 14

Mellian: Díky za přání. Musim říct, že ganja způsobila, že moje citlivost týkající se týhle oblasti se naprosto vrátila. Páni doktoři se jednou budou divit, až zveřejnim, že mám citlivost tam, kde by (podle nich) díky poškozenejm nervům vůbec bejt neměla.
Pavlik: Souvisí to i s tim, co píšeš ty i jiní. Jasně bloky (např. ve výchově - můj případ) dokážou nadělat pěknou paseku. Však jsem si taky díky ní moc neužila. Proboha o léčivý síle lásky vůbec nepochybuju a netýká se jen sexuality. Láska, když je opravdová, dokáže vyléčit COKOLIV !!! Vždyť každej, kdo má partnera, s nimž si rozumí a cítí se s ním po všech stránkách dobře, jen kvete a to opět po všech stránkách, taky se mi to párkrát povedlo. Bohužel polika vlád celýho světa způsobila, že se láska vytratila a to nemluvim jen o tý partnerský. Tak se lidi mějte víc rádi jo Ale bacha však víte...
No ale abych se vrátila k těm blokům. Pravda je, že moje úzdrava začínala nenápadně a vlastně mě podvědomí uvolněný zhuleností dovedlo nejdřív k přemýšlení o tom, jak jsem byla vychovaná, jak se můj vztah k intimitě vyvíjel během života směrem k lepšímu, jakej je teď... Začala jsem si líp uvědomovat, co mi vždy v sexu vadilo - tedy hlavně to, že lidi udělali z milování "zkratku", co naopak chybělo a hlavně jsem totálně vyhnala z hlavy příšerný názory mojí máti. (No však ona chudák měla výchovu...měla bůbec nějakou? Je jí 64, je z osmi dětí, spali na zemi v jedný místnosti, přikrytý kabátama, ožralej táta před nimi jejich matku znásilňoval....stačí?!) A současně s mentální úzdravou docházelo i k úzdravě tělesný. Vlastně to trvalo několik týdnů. T.č. můžu říct, že jsem na tom líp, než když jsem byla zdravá.
Marihuana neléčí přímo tělo, ale léší duši a ta pak sama uzdravuje tělo. Dnes už jsem o tom přesvědčená. Mějte se a milujte se. A pokud nemáte zrovna koho, tak milujte sami sebe.

Old Post 26-11-2003 v 01:40 AM
Jolana je offline   Profil uživatele Jolana   Find more posts by Jolana   Foto galerie člena Jolana   Click here to Send Jolana a Private Message   Add Jolana to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Brunco
Stálý Člen

Karma uživatele Brunco - 96% PěstitelskáKarma uživatele Brunco - 96% PěstitelskáKarma uživatele Brunco - 96% PěstitelskáKarma uživatele Brunco - 96% PěstitelskáKarma uživatele Brunco - 96% Pěstitelská

Registrován: Sep 2003
Příspěvků: 218  

Příspěvek č. 15

Zaujimava tema sqele ze ho niekto zalozil ale myslim ze sex a hulenie xebe moc nejde
je to ale cisto subjektivne
ked ma baba vyburcuje moze to byt velmi pekne len u mna je takmer nemoze dosiahnut vrchol
ono to obcas nevadi ale neni to ono
je to hold subjektivne

Mimochodom nexem navadzat ani nic podobne
ale najextremnejsi sex(slabe slovo) som zazil na E-cku
ale takisto nebolo(u mna) vyvrcholenie ale fauck pecka

Old Post 02-12-2003 v 15:35 PM
Brunco je offline   Profil uživatele Brunco   Find more posts by Brunco   Foto galerie člena Brunco   Click here to Send Brunco a Private Message   Add Brunco to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 207  

Příspěvek č. 16

2 Brunco:

Znám maníka, co taky opjevoval E, že je s ním sex nej, ale asi po půl roce častějšího "sexu na E" změnil názor, protože se to obrátilo a necítil skoro nic......

outdoor 2003

Old Post 04-12-2003 v 00:10 AM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:57 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-05-2005 - Tráva a Bůh - 52 odpovědí
28-03-2008 - ganja a sex - 207 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.7632400 seconds with 26 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív