Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jako mladší jsem si milování tak moc neužívala, hrozně jsem se styděla a byl tam i děs z toho, že dělám něco strašnýho, protože jsem měla příšerný bloky díky výchově. No naštěstí je to pryč, i když to byl několika letej proces. Teprve kolem třicítky jsem důkladněji pochopila, že musim s psychikou pracovat ještě víc a začala se líp „probouzet“. (Vlastně to bylo až poté, co jsem uvěřila.) Loni v létě jsem měla po delší době půl roční známost a ukázalo se, že teď už je to sakra v pohodě. Nicméně tráva se mnou teď, i když zrovna s nikým nejsem, dělá ještě větší divy. Kdo neví – jsem po úrazu na vozejku (15 let) a moje povrchová citlivost byla tudíž díky ochrnutí ze začátku prakticky nulová. (Naštěstí jen povrchová, vnitřní se naopak zlepšila – což je div, po úrazu stejnýho úseku páteře lidi obvykle ochrnou od pasu dolů.) No ale řikám byla, protože časem se to začalo lepšit, hlavně právě díky práci s psychikou.
Teď co hulim, nestačim se divit. Citlivost se začíná ještě víc lepšit a díky tomu, že se chvílema „střízlivim“, daří se mi to přenášet i do reálu.
To, že tráva zlepšuje erotický vnímání je jistě bezpochyby. Tušim, že má blahodárný účinky i na impotenci nebo frigiditu. Tomu, koho zajímá jenom klasická konzumní soulož nebo jim erotika dokonce nic neřiká – chudákům by tráva asi taky prospěla co?
Víc by mě ale zajímalo co je pravdy na tom, že huliči se časem nedokážou milovat bez trávy. Nechce se mi tomu věřit. Já mám pocit, že to se může stát spíš jen někomu, kdo si právě neuvědomí, že se to dá přenášet do reálu. Záleží na člověku, jak je založenej že jo.
(Pokud vás zajímá, proč jsem začala v 39-ti hulit, přečtěte si S.O.S. v léčitelství.)
mariuhana je vábná a velmi svudná .v její přítomnosti plyne čas jakoby nepozorován .její sladká vuně mámí smysli povznáší mysl .skýtá potěšení chrabrým mužum i smyslným ženám .když berou mariuhanu oba milenci pospolu ,zvou ji k učasti na svém vztahu .přijetím tohoto pozvání dodává mariuhanin duch živelnosti a dobré nálady a pusobí také jako mocný zavěcovatel.pojme mileneckou dvojci do svých rozměru a posílí jejich lásku i citové zaujetí.........citováno z knihy alchymie extáze-mysteria sexu.................muj názor je totožný s citátem a o opačných názorech si myslím že je to propaganda nevědomích toužících po moci ovládat myšlení a svobodu jednotlivce,když se zamyslím nad tím jak dlouho se mariuhana užívá.........to by znamenalo že všechny velké říše jako čína a indie jsou věsměs fetácí a impotenti,podívám-li se na vliv těchto kultur na západ tak musím jen smeknout co oni znali za umění,když evropani zde chodili ještě v kožešinách a lovily mamuty
Pro všecky co to neví, stačí použít v horní části stránky ikonu "hledání", takovejhle témat je tu HAFO .
ad 2:
2 Jolana:
Blbost největší, že se pak bez marihuany sex neobejde. Jistěže marihuana navodí větší a procítěnější vnímání, sex v tomto stavu je bezesporu zajímavý a "jiný", jenže mluvím z vlastní zkušenosti, když Ti povím, že skoro podobně se dá sex užít i absolutně střízlivý.
Velice dle mne záleží na osobě druhého pohlaví (jak se spolu znáte, atd. ).
Když víš co má tvůj partner(ka) rád(a) (nemyslím nějaký nesmyslný polohy, mluvím absolutně o všem) a naopak partner(ka) ví co Ty máš rád(a), dochází nejen u milování ke krásné souhře, pojmenoval bych to až ke splynutí mysli a těla.
Jednou se tu u jednoho téma diskutovalo o nevěře. Přispívali jedni, co tvrdili, že být věrný je jakýsi přežitek, že v dnešní "moderní" době je nevěra zcela normální atd. Omyl, protože nevěra tu byla odjakživa a dokud bude člověk takový jaký je, tak bude mít sklony k nevěře.
Ale já tvrdím, že když máš partnera, kterého miluješ a hlavně víš, že on(a) miluje tebe a můžete si navzájem být 100% jistí, že ze strany toho druhého k nevěře prostě nedojde, protože k tomu není nijaká potřeba z obou stran, dá se sexuální prožitek vypracovat mnohem dále, než pod vlivem jakékoliv látky.
Směju se názorům lidí, co tvrdí, že díky nevěře, nebo častému střídání partnerů, jsou v sexu "zkušenější" .
Právě že opak je pravdou.
Sex si maximálně vychutnáš a prožiješ jedině s partnerem, u kterého víš co má rád a naopak . A takovýhle vztah se buduje velice dlouho, řádově podle mne mnoho let.
Závěrem abych zhrnul co sem chtěl říct - sex si podle mne užiješ nejvíce s partnerem, se kterým se znáš a on ví jak tě potěšit a naopak. Marihana může posloužit jako jakési afrodiziakum, ale je to většinou zbytečné.
Sex může být brán i jako jakási "biologická" potřeba (např. jednou za půl roku "sbalit" někde u baru "partnera na hodinu" ), ale tohle je nanic a přirovnal bych to např. k řízení auta jednou za půl roku na hodinu. Takový řidič stojí potom zaprd, bojí se řídit, dělá zmatky a chyby a je vůbec rád, že bez havárie štastně dojede domů, a to nemluvím o tom, jak těžké je řídit po půl roce úplně jiné auto než dříve (autu jinak zabírá spojka, je línější nebo naopak rychlejší).
Ufff .
Takový je můj postoj.
A to srovnání s autem je teda zajímavý .
Jo jo je to maras kdy ž sem zhulenej ale ono to je moc krasny i bez toho ale myslim že člověk musi toho svyho partnera fakt milovat jinak to podle mě asi ani nema smysl
Ganja je katalyzátor, když je mezi partnery láska, násobí to lásku,
když tam jsou bloky(a většinou skryté, v běžném mělkém vědomí
nepozorovatelné), násobí to bloky.
Mellian: Díky za přání. Musim říct, že ganja způsobila, že moje citlivost týkající se týhle oblasti se naprosto vrátila. Páni doktoři se jednou budou divit, až zveřejnim, že mám citlivost tam, kde by (podle nich) díky poškozenejm nervům vůbec bejt neměla.
Pavlik: Souvisí to i s tim, co píšeš ty i jiní. Jasně bloky (např. ve výchově - můj případ) dokážou nadělat pěknou paseku. Však jsem si taky díky ní moc neužila. Proboha o léčivý síle lásky vůbec nepochybuju a netýká se jen sexuality. Láska, když je opravdová, dokáže vyléčit COKOLIV !!! Vždyť každej, kdo má partnera, s nimž si rozumí a cítí se s ním po všech stránkách dobře, jen kvete a to opět po všech stránkách, taky se mi to párkrát povedlo. Bohužel polika vlád celýho světa způsobila, že se láska vytratila a to nemluvim jen o tý partnerský. Tak se lidi mějte víc rádi jo Ale bacha však víte...
No ale abych se vrátila k těm blokům. Pravda je, že moje úzdrava začínala nenápadně a vlastně mě podvědomí uvolněný zhuleností dovedlo nejdřív k přemýšlení o tom, jak jsem byla vychovaná, jak se můj vztah k intimitě vyvíjel během života směrem k lepšímu, jakej je teď... Začala jsem si líp uvědomovat, co mi vždy v sexu vadilo - tedy hlavně to, že lidi udělali z milování "zkratku", co naopak chybělo a hlavně jsem totálně vyhnala z hlavy příšerný názory mojí máti. (No však ona chudák měla výchovu...měla bůbec nějakou? Je jí 64, je z osmi dětí, spali na zemi v jedný místnosti, přikrytý kabátama, ožralej táta před nimi jejich matku znásilňoval....stačí?!) A současně s mentální úzdravou docházelo i k úzdravě tělesný. Vlastně to trvalo několik týdnů. T.č. můžu říct, že jsem na tom líp, než když jsem byla zdravá.
Marihuana neléčí přímo tělo, ale léší duši a ta pak sama uzdravuje tělo. Dnes už jsem o tom přesvědčená. Mějte se a milujte se. A pokud nemáte zrovna koho, tak milujte sami sebe.
Zaujimava tema sqele ze ho niekto zalozil ale myslim ze sex a hulenie xebe moc nejde
je to ale cisto subjektivne
ked ma baba vyburcuje moze to byt velmi pekne len u mna je takmer nemoze dosiahnut vrchol
ono to obcas nevadi ale neni to ono
je to hold subjektivne
Mimochodom nexem navadzat ani nic podobne
ale najextremnejsi sex(slabe slovo) som zazil na E-cku
ale takisto nebolo(u mna) vyvrcholenie ale fauck pecka
Znám maníka, co taky opjevoval E, že je s ním sex nej, ale asi po půl roce častějšího "sexu na E" změnil názor, protože se to obrátilo a necítil skoro nic......