Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj prosím o radu, mám kytky cca 14dní před sklizní vypadají velice spokojeně palice krasně lepí a rostou,mám více druhů ale problém je že vůbec nevoní :-( dokonce už jsem dvě seknul a po uschnutí bych řekl že smrdí jako pochca.. sláma :-/ Prostě a jednoduše postrádají typickou vůni kytiček. Může někdo poradit??? Předem děkuji za vaše názory a rady
Jamajka,white rusian,euforia atd. hnojky jungle in da box. medium: zemina,kokos,ceramsit 70/20/10 teplota OK vlhkost OK odtah OK ph OK ec OK Holky vypadají zdravě vitálně problém je jen stou vůní :-/
V tom případě nechápu ... jako seno mi smrdí max. nejhorší nedojetý venkovky + ještě sušený ve špatných podmínkách. Jestli máš ověřenou genetiku (né žádný fair seeds, 5semen, apod.) a sušíš delší dobu a né v mikrovlnce apod., tak to opravdu nechápu. Jinak co ten keramzit v médiu? To máš na dně jako drenáž? Nejsem zastáncem dělat si směs sám. V dnešní době, kdy koupíš kvalitní zeminu za pár korun (vzhledem k tomu, jak cenej produkt vypěstuješ), je to kravina.
Ahoj, mě osobně poslední dobou co vypěstuji taky vůbec nevoní, ale kdokoli jiný, kdo si čuchne se málem zblázní jak to provonělo celej byt nalož je do pořádně zaizolovaný sklenice a ještě to dej do zipovyho igeliťáku aby to nechytlo pachuť a dej to do mrazáku v lepším případě to pěkně uzraje, v tom horším se jenom prodlouží trvanlivost držím palce
..ahoj ..stím složením tvých kytek je to divný..rusák smrdí jako prase a euf. taky tak to nechápu
..minule jsem nakoupil na 3místech nezávisle na sobě semena od GHS(připomínám že absolutně naposledy) a to kalasnikova,arjan haze3,arjan haze1 a z těch kytek sem měl jen požitek z růstu jinak to bylo Seno s vekym S..a ještě to hermilo jako svině..už nikdy více....
..proč to píšu...ty tři odrůdy od Mocných a Věhlasných GHS ač jiné genetiky "voněly"uplně stejně... jako seno...hnus...hrůza...děs.....možná v tom je zakopán ten pes.....
to:Váchy55sobně nemam absolutně nic proti fair seeeds a nebo semena nebo natural seeds nebo jak si ti vykrádači říkají..nicméně to nic nemění na tom že 'Já' chci vždy a je už ted jedno za kolik koupit kval.product a ten se mi při ceně nejlevněj.semínek na trhu vždycky potvrdil..
..g/wat...jde o to jak se staráš...já bych ty pseudozloděje uplně nezatracoval...
..hlapi at to roste
...to seno je fakt divný.....
Já proti nim taky téměř nic nemám. Sám jsem pěstoval několik strainů od fair i natural. Na jednu stranu si nemůžu stěžovat vzhledem k tomu kolik to stojí. Horší je, že to neni seed banka, ale pouze překupník ,,nějakých,, semen. Navíc ta genetika neni v hodně případech ustálená a každá kytka je jiná. Minulej rok jsem měl Black dominu od fair s. a kytka to byla pěkná..až na to, že nákvět byl hodně pomalej, tudíž jsem sklízel konec října, jak říkáme s kámíkama, řiťopicha! A teď to hlavní..smrdělo to jako seno do kterýho se někdo vychcal ! Ale regulérní chcánky! Nehulil jsem to .. rozdal jsem to hladovým krkům :-D
Jinak to, že to všechno chutná/voní jak seno může být způsobeno např. přehnojením dusíkem, ale třeba i po skosení příliš rychlým sušením, sušeník/skladováním na světle apod..
Jinak já měl 2 roky nazpět několik no-name kytiček, které po kose během první 3-4 dny sušení smrděly něco jako odpadky a staré ponožky dohromady. (a nebylo to přehnojením, na květ jsem jel Biobizz Bloom a dostávaly před kosou min. týden jen čistou vodu)
A během květu moc výrazně nevoněly, ale po pozvolném usušení (10 dnů v zatemněné místnosti o pokojové teplotě) se nakonec projevila příjemná chuť a vůně, a následný curing to během dalších týdnů a měsíců ještě vylepšil.
Takže neházej flintu do žita, jak píše frek, nech to uležet a uvidíš.
Jo a hateři Fair seeds, nechte bejt, já osobně s nima mám mnohem lepší zkušenost než např s Buddha seeds, u kterých mi 4 z 5 semínek nevyjela (buďto vůbec nevyklíčila, nebo zdechla po vyklíčení a zasazení do hlíny), a to páté (Deimos) má tak divný růst, že pochybuju jestli vůbec dojede...
..čaus..tak super že to takhle dopadlo..přál sem ti to
to Mrkvák:já si na fairy ani na naturaly stěžovat nemůžu..protože jde o poměrně kvalitní automaty(na balkon atd.)..já mám mimo jiné velice dobrý zkusenosti se sweet seeds a to několikaletý....a budha seeds??..to je fakt sračka(i když deimos se mi docela povedl)..jediný co od nich můžu vyzdvihnout je to jejich Magnum..to se jim celkem povedlo
At to roste čus
dmtart: souhlas, já mám zatím taky jen pozitivní zkušenosti s Fair seeds.
Od Natural jedu Blue Cheese, to zatím roste nádherně a AK47, u kterého mám asi smůlu na genetiku, protože už od prvních zubatých lístků ty listy rostou podivně zdeformované. Jinak ale určitě plánuju časem od Nartural zkusit i další odrůdy, vzhledem k příznivé ceně
Od Buddha jsem zkoušel Red dwarf, White dwarf, Syrup a Purple kush, a ani jedno semínko buď nevyklíčilo, nebo zahynulo krátce po vyklíčení.
Jediné co jede je ten Deimos, tak jsem zvědavej. Magnum jsem nezkoušel a vzhledem ke zkušenostem asi už ani nebudu a Buddha seeds se radši vyhnu
A od Sweet seeds jedu zatím jen Red poison, ten zatím vypadá nadějně, takže v dalšch letech možná zkusím i jiné odrůdy
Sorry že jsem se rozkecal, samozřejmě gratuluju growluky že to dobře dopadlo!