Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám ve skleníku kytku a pořád roste,ne že by mi to nevadilo ale zbyva 20 cm než vukukne z okna,protože hned naproti jsou sousedi a nechci aby na ně vukukovala kytka.
Můžete me poradit jak by se dalo aby už nerostla do výšky ??
Každopádně stříhej, počasí hlásí až do konce 8 m. pěkné tak ti kytka pojede jak prase . Jakmile se ti nalepí na strop a stěny skleníku tak musíš počítat později s výskytem plísní.
Nebo nechat a pustit větracíma okínkama mikrofóny ven.
Já sem měl v 2000 větve 1m nad skleníkem a musím říct že paldy z přečnivájicích větví byly nejlepší .
Pa a lets grow.
Jelikož máš problém -> sousedi,vytahovat je ven ze skleníku asi nepude,
Nejjednodušší bude to wohnout(jestli máš místo)
Výrůstky tim určitě trápit nebudeš(tam dej kolínka,jestli je to slabí)
Jakmile ti to začne plesnivět,je to v shitu.
už jsem to bylo kousek od okna a tak jsem tam dal takovou síťku,hned pod to okno = tráva nemůže výš,tak půjde do strany nebo jí už konečně narostou brka,tak si to myslím.