Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj. Vítám tě tu a držím palce. Jinak co vim o big budu (jedná se o big bud od ministry of cannabis), tak skoro vůbec nevylitne po přepnutí (taky je to prevazne indika). Bylo to v hlíně, ale on to moc rozdil nebude v ty wilme. Každopádně pokud máš tohoto big buda, tak bych prepinal na květ az těsně pred zaplnenim prostoru. Good luck ;-)
tak prikladam prvni fotky.. zatim se zda byt vse ok jen mne tarpi teplota kdyz zavru dvere te male mistnosti kde je box mam 29 s otevrenymi 28,se zavrenyma dverma ma ta mistbost 25-27
ventilace je ...
pachac cooltube TT125 220/280m a trubkou pres strechu dolu priblizne do poloviny vysky mistnosti kde jsou ve zdi dva odtahove vetraky(slabsi) skrz zed do botniku.. v levo dole v boxu mam kinlux100 pritah 200m a na dvere jsem k klasicke dirce naistaloval vetrak z pc zdroje jako pritah do mistnosti pred boxem.. huci to no ne moc nahlas ale je to slyset no.. co s tim?
On to stejně podle me nebude rozdil s tim od sensi (zalezi ale jaky mas zrovna pheno..S tim hlukem nic moc nenadelas..buď to nejak zaboxujes nebo koupíš méně hlučnější ;-)
Jináč tu síť si tam dej až pak. Teď je tam k ničemu. A teplotu neřeš. Když nebudou výkyvy velký tak 28stupnu je v klidu. Spíš vlhkost bych se snažil zvyšovat nejakyma rucnikama mokryma apod. Jestli budeš postrikovat tak pozor..nedelat za svetla a hlavne ne studenou ať nemaji šok. Phytaminu (vitarace) jen trochu..pockal bych s nim ještě ;-)
jeste jsem ho nedaval zatim maji pouze floraduo grow 5ml/10l a to same floradou bloom, jinak jeste diamond nectar 20ml/10lvody.. nic jineho zatim nemaji a tu sit jsem tam dal protoze se stim nechci srat az to bude vetsi a navic nemuzu dat lampu niz takze zatim nepouzivam ale je tam... mam v planu nechat to rust aspon do 40 cm a pak prepnout..
cao tak momentalne se peru s Ph (klesa/zveda se.. za 24hodin o 0,2) nekdy vic.. pritom je to v hydrorocks a ty by mneli mit ph stabylni oproti treba keramzitu.. (proto jsem do toho sel), jinak problem s vlhkosti tzn. stale rozprasovani a vymena mokrych hadru..
prvni postrik vitarace
mam otazku k scrogu.. vim ze je jeste brzo na onu metodu, ale ma to smysl u big budu..? nebo je lepsi ho nechat (max. zastipnout?)?
ph 5,9
ec 0,95
vlhkost okolo 50-60%
vsechny po zastipnuti.. nektere driv nektere pozdeji.. posledni tyden na rustu a prepinam momentaln vyska je min(24) max(27) do scrogu jim chybi jesta asi 10-15cm a to za ten tyden snad daji..
potom nevim jestli to mam nechat jen prorust nebo jestli to mam tahat protoze je to prece big bud a ten dela rakety.. nerad bych o ne prisel..
tak poradte... hm.?