Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dlouho jsem tu byl jako pozorovatel, ale nedalo mi to a musel jsem sem zavítat jako nový člen. Pěstování je moje radost, která pohladí po těle i po duši.
Šlechtím už 7 let, z toho 4 roky outdoor a po přestěhování do bytu jsem spatřil 2 obrovské parapety, které využívám již 3 rok. Okamžitě jsem se do nich zamiloval a mou lásku mi oplácejí 180cm kytičkami. Rád s vámi budu sdílet mé zkušenosti a nápady.
Pěstujte co to dá.
Čus Kalli
Je jedno co hulíš. Záleží na tom, s kým to hulíš, ale když už, tak pořádně.
Jo jo kamaráde, taky sem se přestěhoval do nového bytu a taky jsem zde objevil nádherný parapet, už jsem o něm rozhodl :-) Prý sem v létě pálí těžce sluníčko, takže se asi ještě někde tady potkáme. Jinak zatím jedu micro. Hodně zdaru a štěstí
No venku jsem měl jednu sezónu Power Plant a byli to stromy (kvalitní léto), a pak nějaký noname.
Parapety mi to plně vynahradí. Letos jsem měl 4 noname, ale bohužel se vyklubali 2 nezbedové, takže zůstali 2 krásky.
Z těch 2 krásek jsem nakonec měl 250g (mám kvalitní široké parapety, které obahacujou 230cm okna a mám hnedle 2).
Odpoledne dodám foto finálního výsledku (neměl jsem foťák).
Měl jsem stromky kolem 175cm. První sezónu windooru jsem byl až v šoku jak to rostlo. a to jsem neměl ani nijak spešl hnojky (koupil jsem Hoštické hnojivo v Albertu).
Je jedno co hulíš. Záleží na tom, s kým to hulíš, ale když už, tak pořádně.
Přichitíš to tak že dáš do každýho rohu parapetu jednu nožičku a na ty to přiděláš třeba drátem nebo to píchneš do rohů květníku. Ale musíš celkem dost štípat aby si měl dost vrcholků. Peace