Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hnojky AN bloom,micro,grow + big bud, root
3. den
Ještě nejsou ok, ale zítra už přesadím, za další tři dny zaštípnu, jen klasicky.
Má někdo s JH zkušenosti? V minulosti se prej jel, ale nějak jsem nic kvalitního, kde by bylo popsáno v kolika cm přepnout /jakej zástřih...
Tohle pheno prý 65 dní
4. den
Kromě toho, že se mi listy takhle svrašťují (PH max. 6.5, vlhkost min. 41% - 51%)
Tak jsem objevil nějakou larvu/vajíčko(prasklo to)...normálně si ležela na světle. Neví někdo, co to bude, až to bude?
Příště jedu zas Biobizz...byl mi doporučen green label i tady někde v anketě byl, ale ne...žádnej není bezpečnej.
Původní příspěvek od Plagrom Tak jsem objevil nějakou larvu/vajíčko(prasklo to)...normálně si ležela na světle. Neví někdo, co to bude, až to bude?
Příště jedu zas Biobizz...byl mi doporučen green label i tady někde v anketě byl, ale ne...žádnej není bezpečnej.
Jednou jsem měl hlínu s takovýma barevnýma kuličkama , bylo to nějaký hnojivo, moc info o vybavení tu nemáš.
To nevím, ale tyhle bude mít na podzim hodně lidí, jsem takovej průkopník, takže čekám na nějaké rady, protože sám moc nevím.
Vím jen pár věcí, ale v mých podmínkách bude asi nejlepší metoda, kterou jsem vybral.
Chyba na mé straně, nenapsal jsem, že jsem ještě nic nedával...byl to deficit, slušně zahnojeno a už se mi to zdá lepší
Larvu máš v předchozím příspěvku, nezdá se mi to jako larva, ale na tý staně, jak je nejmenší rádius, tak je taková černá tečka(hlava) a nevypadá to na hnojivo, protože to připomíná skořápku a nerozpouští se ve vodě.
Snad to teda nic nebude.
Tahle je nějaká divná, asi stres...trošku to měla hned na začátku myslím a všechny nový listy končí takhle...
Jako kdyby byla ze špatnýho vrhu, ale měla by to být stejná matka.