Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » sklizen ganji
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
amatka
Stálý Člen

Karma uživatele amatka - 0% Pěstitelská

sklizen ganji Příspěvek č. 1

Pánové, měl jsem kytky na poly kde byl skoro 15 let starej hnůj, každej rok tam sázím, až do dnes, ten pozemek koupyly nějáky němci a pozvaly si tam bagr na vyrovnání pozemku, dnes jsem přišel o 24 kytek, bůůbůůbů, neřeju nikomu takovouto situaciu!!!!

Old Post 23-07-2003 v 21:01 PM
amatka je offline   Profil uživatele amatka   Find more posts by amatka   Foto galerie člena amatka   Click here to Send amatka a Private Message   Add amatka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
amatka
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

Jo jo, čistá pravda, na Jižnáku to byla ještě nedávno prdel práglu se spoustou zeleně a lesu a ted jsou všude budovy, je to k posrání!!! Když si uvědomím že je ještě před náma skoro 2 až 3 měsíce do naší sklizně tak ztoho mám husí kůži že to sebere nějákej ksind co nepěstuje a jenom chodí a vyhlíží si pole na čórku, minulej rok můj známej nachital nějakýho puberťáka jak mu chodí na pole pro paličky, pánové to bych vám nepřál co mu provedl, na 1 hodku ho píchnul do mraveniště a přivázal ho tam, vklidu si šel zalejt prostříhat a pak se pro něj vrátil, ten kluk si do konce života snad nedá ani cikádo!!!!

Old Post 24-07-2003 v 17:35 PM
amatka je offline   Profil uživatele amatka   Find more posts by amatka   Foto galerie člena amatka   Click here to Send amatka a Private Message   Add amatka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dejva
Stálý Člen

Karma uživatele Dejva - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

ty jo jatk tomu se rika vopravdova smula 15 let nic a najednou todle.....

Old Post 04-09-2003 v 16:37 PM
Dejva je offline   Profil uživatele Dejva   Find more posts by Dejva   Foto galerie člena Dejva   Click here to Send Dejva a Private Message   Add Dejva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
XaVieR
Stálý Člen

Karma uživatele XaVieR - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Nemám rád němce:-) Né vážně některý jsou dobrý, každopádně je to k pláči, když si člověk 15 let pěstuje na svym místečku a najednou ze dne na den o to příde.
Život je někdy svině
To Bambulion: Nebo med je taky dobrej:-)

Old Post 08-09-2003 v 18:21 PM
XaVieR je offline   Profil uživatele XaVieR   Find more posts by XaVieR   Foto galerie člena XaVieR   Click here to Send XaVieR a Private Message   Add XaVieR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
amatka
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

normálně frjerovi co měl kytky na vlastní zahradě sklidily pole, nejdřív nevěděl samozdřejmě kdo, ale jelikož jsme malé město tak do tejdne měl tip na jednoho chudáka, počkal si na něj a bum bum rozdal pár pěstiček a dozvěděl se že při tý čorce asistoval jeho vlastní bratránek!! Je to nářez nedá se věřit ani vlastní krvi!

Old Post 08-09-2003 v 21:34 PM
Gomblih
Nový Člen

Karma uživatele Gomblih - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

kamosovi nedavno sklidili skoro zralou kytku.byl to killer ze studenky vitez canabis cup Koprivnice 2002. mela tak 2,20metru a na sirku dobry 1,5 m nasralo ho to jako prase ale zjistil kdo to byl a typek skoncilna ceste s rozmasirovanym ksichtem a to tem hajzlum patri

Old Post 29-09-2003 v 10:27 AM
Gomblih je offline   Profil uživatele Gomblih   Find more posts by Gomblih   Foto galerie člena Gomblih   Click here to Send Gomblih a Private Message   Add Gomblih to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
amatka
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Pánové, já mám takovou smůlu tento rok, sebraly mi opět pole, takže tento rok jsem se 4 kytkama, díky aspon za ně! Začínám pomalu věřit tomu že se už vůbec nevyplatí sázet venku, špatná doba!!!! Začnu se skříní a budu snad v klidu? Přijít o své krásky, je jako přijít o holku, bolí to ale taky to přejde...

Old Post 29-09-2003 v 21:55 PM
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Karma uživatele Wimpy[vp] - 4% PěstitelskáKarma uživatele Wimpy[vp] - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Mno je to letos špatny,pořád tady jenom čtu sklidily mi,ukradli mi.Já nedovedu pochopit lidico sklidijou cizí pole.Taky mi letos sklidili jednu kytku,zrovna tu nejvyšší,ale ne tu nejhezčí.Něco mi zbylo.
Teď se stalo Kámošovy,zhe měl kytky na zahradě svyho rodinnyho baraku,do druhyho dne je měl oholeny,zbyla mu tam filmovka ze 14 kytek.To už není k pláči,to už má člověk chuť jít na policajty!
!!!!!!!!!!!!!!Do hajzlu ze zlodějama!!!!!!:flame:

Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 30-09-2003 v 21:01 PM
Wimpy[vp] je offline   Profil uživatele Wimpy[vp]   Find more posts by Wimpy[vp]   Foto galerie člena Wimpy[vp]   Click here to Send Wimpy[vp] a Private Message   Add Wimpy[vp] to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
amatka
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

To udělala media, všude píšou a vykřikujou z obrazovky vo marijáně a pubišové (pubertak) na to čučej dostávaj chutě, a jeto, neznaj to, neuměj pěstovat, neznaj frajera co jim prodá, tak jdou a hledaj všechno co vypadá jak kýťa a zbíraj. No když je někdo schopnej stáhnou kytku, která neni ani zralá, tak to muže udělat jenom amatér a ne konopař. Pozor, netvrdim že to čorujou jenom děti, jsou i takový prasata pro který sklízení je sport, ale neni jich tolik, aby to zpusobylo takovou pohromu co tento rok, nikdy se nečorovalo jako tento rok a bude hůř...

Old Post 01-10-2003 v 22:57 PM
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Upřímnou soustrast...
Němci-taky nemam rád až na vyjímky. Prasata.
Zeleň-naštěstí mam dycky někfe nějakou-jinak to chce bágl a brzo ráno se někam dopravit a jenom koukat, dejchat, poslouchat-příroda fakt uklidňuje, uvolňuje, prostě bodne-v Praglu bych asi nevydřžel (nebo jenom na Letný)

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 07-10-2003 v 22:26 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
10-07-2018 - Sklizen - 1 odpovědí
31-10-2007 - Sklizeno nezralé - 16 odpovědí
01-03-2004 - Sklizeno - UKRADENO - 87 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás