Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko všem, kdo čtou rádi moje příspěfky
takže sem se vrhnul na druhej indoor (první hydro) a snad z toho vznikne fajn seriál - držte palce.
Takže začíname s 3ks řezů a to : Buddha, Power Plant a Blueberry
momentálně kořeníci v rockwoolu. Very special thanx to TheKeptn.
Tuším, že na ně použil práškovej stimulax. Ještě nemají prorostlé kořínky, takže do pokusnýho bubbleru (viz odkaz v podpisu) eště nejdou. Zatim je jen takhle osvicuju 24/0 improvizovanym způsobem pomocí spořivek a 2 x denně trochu zvlhčim pomocí roztoku hydroponexu - dávkuju to 1/8 doporučenýho a pH se snažim upravovat na 6 (voda z kohoutku má 8 )
shit shit shit.....
objevil sem příčinu povadnutí řízečqů... špatně sem to vyměřil a rw kocky byly uplně prosáklý vodou - dotýkaly se hladiny No tak sem je ofafrně vyždímal a odstranil nádobu s roztokem dokaď trochu neproschnou... snad to kytky rozdejchaj - dávám jim fakt zabrat...
vedro jim neni. v pěstírně je 26 - 28 při rozsvícenu měnim vzduch 180m3/h a mam samostatnej okruh na lampu... no zkusim jim tam hodit větráček... někdy o weekendu. Snad to pomůže a zachránim je - jinak se vracim k semínkům a hlíně
celej weekend sem trávil u kytek a pěstírny a analyzoval potíže - vymejšlel lepší větrání. Tady byl kámen úratzu páč sem zjistil, že pěstírna dělá 40 stupňů - viz Deno´s 250W growbox
Tákže sem se vrátil k úsporkám a kytí se hned zazelenaly a viděl sem ze spoda i nějaký prorustající kořínky v rockwoolu
Nicméně sodík pořád zlobí, tak jim ho dám jenom dneska zejtra zas úsporky - dokuď nevychytám tu podělanou teplotu
2 Realist :
Autoledničku - rozhodně autoledničku na 12V - napojim na kompíkovej zdroj a potáhnu z toho vzduch k sodíku nebude to žrát jako klasická lednička/mrazák - no mrkni se mi na growbox - tam to rozebírám a až to zbastlim tak to nafotim...
doufám jen že to helfne
další den - další starosti s dětičkama....
no tak snad se už chytily a jednou. I když ta teplota ve skříni jim asi nedělá moc dobře. Tak sem jim tam šoupnul větráček - určitě jim bude pohodlňeji...
no a photoz...
Takže - další update. Děti prošly manikůrou a udělal sem i nějaký detaily - Blueberry je trochu chcíplejší a dost za Powerplant a Buddhou zaostává, ale už sem přistihnul nějakej kořínek, jaxe dere ven. Takže všichni to rozdejchali
Mimochodem Buddhu a PWP už sem poprvý zaštípnul...
2 Realist : Hele větráček je na 12V - je jakože do auta. Vůbec věci do auta se kytičkám celkem hoděj Všechno se připojí na kompíkovej zdroj... No a stál mě nějakejch 250 v Bauhausu - jinak sem ho někde viděl i za kilo, ale fakt nevim kde - každopádně to byl shop podobnýho typu, ale já ho pak už neviděl, když sem ho sháněl....
V každym případě doporučuju nekupovat, páč je to šílenej Taiwanskej sráč, kerej nadělá bordelu až hrůza a ten elektromotorek mi ruší anténu u TV - vopruz Takže ho pouštim jen když nekoukám na TV....
Ale co jinýho místo něj no...
Aktuální photo ze včera - proběhla výměna roztoku...
PWP se brutálně rozjela - pustila pořádnej kořen a sosá co to de - myslim, že za těch 24 hodin povyrostla aspoň o 2 cm...
BB : stále žádný kořínky venku, ale zelená se a vypadá zdravě... sem četl, že tahle odrůda koření blbě... uvidíme - nemám zatim o ní strach.
Buddha : pustil bohatej kořenovej systém a má moc zdravou barvu.
Přidal sem hnojiva - teď sem na 3/4 doporučený dávky
Další update po weekendu. Rostou jak z vody Nicméně Buddha a BB trochu trpí horkem. Už aby ty hnusný vedra skončily prostě to nemůžu uchladit
No uvidímě co bude. Estli porostou timhle tempem, tak za tejden přepínám na květ...
hey super , uz sem myslel ze se z pocatku nerozjedou asi sem hold pesimista ,ale jak de videt dal sis stim praci a kytkam se dari, jo dotaz , jak predpokladas ze je budes mit velky ? Chces z toho udelat tri velky stozary ci planujes treba kolinka nebo nejaky ohybani...
Zdar lidi
new photo ze fčerejška. Jak vidno, tak Buddha je vystavenej největšímu vedru a trochu mu mutujou listy - vůbec nemam radost - už aby to vedro skončilo
BB je porád zakrslá, ale kořeny má f pohodě.
PWP je na tom nejlíp.
Dneska pude do živin h2o2
2 TheKeptn : eště sem se definitivně nerozhod, ale přemejšlim o ScroGu... Jo asi jo...
2 Realist : no čoveče - ten větrák už odešel uplně musim sehnat něco jinýho, ale mám další levnej nápad na chlazení