Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
elektřina :
časový spínač mechanický na světlo
časový spínač digitální pro automatický zavlažování
12V zdroj (PC AT) pro větráčky
čerpadlo (už nevim co je zač) 300 l/h - to ale používám jen když jedu na dál pryč - jinak zalejvám ručně
Tak a vrhněme se na photoz...
------------------------
1) pohled na zavřenou pěstírnu... - no jo dveře to nemá (už sem byl línej je řešit ), tak to zavírám tvrdym balícím papírem a ještě dekou. Horní otvor je odtah od lampy, střední je přítah do pěstírny a spodní (vedle "master shutdown button" ) je odtah ze strojovny
2) Pohled do otevřený rozsvícený pěstírny. Levá část je growbox, pravá je strojovna. Za prknem nahoře se skrývá klima okruh pro lampu, ale je to natvrdo sešroubovaný, takže uvnitř ho asi nikdy neuvidíte... - no nic
3) growroom uvnitř... nahoře odtah, dole sání - ještě jde zahlídnout teploměr, kerej nepřekračuje 30...
4) Strojovna poprvé. Možno vidět oboje spínací hodiny, auflexový roury pro vedení vzduchu do growroomu a 12V zdroj vpravo dole.
5) Strojovna podruhé (s bleskem) vzadu možno zahlídnou tlumifku... Jinak takový to šedý bago na levý zdi je utěsněnej větrák - 180ka - kterym má vzduch proudit pomocí roury do filtru. Jak vidno, filtr zatim niet... vyrábim
6) Detailík na "master shutdown button" (vlastní výroba - sem pyšnej.. chjo ) + odtah ze strojovny
7) Detailík #2.. pohled do odtahový roury od lampy - hell hole - vzduch proudící odsud má kolem 40 stupňů...
----------------------
jaxe vám líbí?
omlouvám se za design, ale natřít už sem jí nestihl - jen vevnitř...
Na to že je to zbouchaný s prkýnek, latí a desek - co sem kde našel se to myslim celkem povedlo, ne?
A pár photeček kytiček.... Jsou to no namez modely - asi všechno sativa. Je to můj první indoor, takže sem nic hustýho nesháněl, aby mě pak nemrzely moc případný ztráty na životech , ale daří se daří, tak na druhý pěstění bych chtěl sehnat nějaký řízečqy.... cože, hlásí se někdo???
-------- sme na 29. dnu kvetení-------
jen na upřesnění - je to klasika, hlína, hnojim univerzálním hnojivem za 50kč z obi a kytí ho maj rádi. Substrát je to tušim pro pokojový rostliny, ph nepatrně vzýšené, ale v poho....
Hodně je "okopávám" kvůli provzdušn+ění a zalejvám každej den před jejich "svítáním"... a že toho vychlastaj mrchy jedny
----------------------
1) krásná photo na truhl ze zhora...
škoda škoda, že nemam phoťák k dispozici.....
kytí už solidně (MOC) voněj, květy už semtam hnědnou a sou to palice obrovský...
39 den kvetení a i listí u palic se začíná obsypávat krystalkama..
mmm ŇAM !!! mam chuť je sklidit, ale musim vydržet!!
Hele hnojim nějakym obyčejnym hnojivem z obi... cca 50kč a roztok se z toho udělá postupně asi na 100 litrů. Je to sice klasifikovaný jako "hnojivo pro pokojové rostliny" - pro krásný a barevný květy bla bla bla... Ale je to klasický NPK hnojivo (dusik, fosfor, draslík - tušim ). Kytky ho maj moc rádi a tuhle sem ochutnával paličku a neni to jedovatý ani nic... No.. za chvíli mě čeká flush a sklizeň
Přišlo mi škoda na ty nonamy kupovat nějaký drahý hnojiva...
45. den kvetení - furt si nejsem jistej jestli už kosit nebo ne... - pestíky hněnou pomalu a na některejch palicích sou eště uplně napnutý a čirý... sakra
A je to tu - sklízeň.... tedy její první polovina - část kytek eště nedozrála, tak jim dopřeju eště pár dní...
1) celkový množství okudlanejch palic
2) a tolik eště zbylo na dozrání...
3) očištěný voňavý paličky v krabici na boty - sušte se!!
4) nejhezčí kousky... ta uplně vpravo dole je snad WW, ale s určitostí to říct nemůžu, ale tvrdá je jaxviň...
2 Deno:
pohoda, jen malá rada: otrhávej lístky co rostou z paliček. Já mám zkušenosti z outdooru, že pak sou palice větší a taky ti pak nevadí listí v pálkách.
1) eště v truhlíku - dost palic už bylo sežehnutejch lampou
2) pořád v truhlíku - zas tak sežehnutý nebyly..
3) a pokosíno...
4) kompletní sklizeň - celá krabice vod bot.. wau
5) moje nejdelší palice
celkem sem jich nasázel 9 do 2 truhlíků. V tom co byly 4 kytky byl jeden hermafrodit, tak sem se ho zbavil. Tedy 5 a 3. Ale teď chci dát dvě - nejvíc 3 kytky do bubláku - když je jich tam takhle víc, tak se to dost složitě šéfuje a 2 kytky byly menší, páč jim fšechno sežraly ty ostatní... Jo a nezapomeň hodně zaštipovat
2 all : díky za uznání - na to že sem do toho šel jako lama to je celkem úspěch myslim...