Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No v podstate je to velmi podobné čo sa týka spôsobu a rýchlosti rastu. Zvažoval som kúpu Wilmušky ale nakoniec mi učaroval Amazon aero systém a myslim, že som nadlho našiel konečne niečo čo mi vyhovuje.
Záleží jak na co.
Pokud myslíš tím lepší, jako variabilnější, tak asi Wilma ale je i dražší...
Grotank je za polovinu. A to nemluvím o tom, že si to můžeš postavit...
Za mě NFT
FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.
každý má svý wilma je taková urovnanější kytky má svůj prostor pro svůj kořenový bal. Když se posere něco u jedné tak zbytek přežije v NFT jdou do kopru všechny
Ne fakt je to individualni to NFT je pravda, že musíš si to předsadit do větších kostek pro stabilitu a dokoupit netkanku a sít a udělat si pořádný otvory ve víku s rovnoměrnýma odstupama a prdnou to tam a pak už měníš jen roztok.
Wilma ma výhodu jak sem psal, kytka má svůj květník, můžeš kytky přahazovat, zvolit si medium kokos/hydroton. lepší stabilita a blba bla každý má svoje.
Každopádně si myslím, že v NFT to rychleji roste. Pic
Ahoj, máme dvouleté zkušenosti s Wilmou 16. Je naprosto blbuvzdorná a spolehlivá. Není nic nezvyklého, že ji necháme týden bez dozoru a jedeme na dovolenou. Vyrobit jistě jde jako DIY, ale zas takových šikovných hobíků by člověk pohledal :-)
Za mě Wilma s hydrotonem.