Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s kombinacemi popř. jen informace o různých kombinacích Marihuany (tedy THC) a jiných látek (zejména MAO inhibitorů př. harmalin).
Na internetu jsem se dočetl pouze o učincích užívání marihuany a antidepresiv ale nic moc zajímavého pouze že kombinace antidepresiv typu TCA a THC může vyvolat tachykardii; fluxetin (typ SSRI) a THC zas může vyvolat mánii.
zdroj: Interakce antidepresiv a rekreačních drog
Že kombinace psilocibinu/psilocinu (hub) a marihuany vyvolá zesílené účinky ale spolu s odezněním učinků marihuany odejdou i všechny účinky hub. (na jednom anglickem foru, jehož nazev si už nepamatuju, dokonce doporučovali při vypuknuti psychozy po užití hub zahulit a trip tak předčasně ukončit)
Zdroj: Biotox
+ těžko ověřitelnej kec na wikipedii že kombinace THC a Alkoholu masově zabíji mozkové buňky (miluju když tam něco napíšou, ale neuvedou k tomu odkud to mají..)
Předem díky ;) (nejlíp postněte nějaký linky a omlouvám se jestli tu to téma už jednou bylo )
Konopí+zralé mango. Mango obsahuje látku Myrcen, které by mělo posílit učinky konopí. Já to zkoušel několikrát a učinek to u mě mělo trochu silnější. Možná ne ani tak silnější ale bylo to trochu jiné než bez manga. Tak či onak je chutí mango prostě boží ovoce a při "probuzených" chuťových pohárcích konopím je to prostě lahoda
Původní příspěvek od Pixxel Konopí+zralé mango. Mango obsahuje látku Myrcen, které by mělo posílit učinky konopí. Já to zkoušel několikrát a učinek to u mě mělo trochu silnější. Možná ne ani tak silnější ale bylo to trochu jiné než bez manga. Tak či onak je chutí mango prostě boží ovoce a při "probuzených" chuťových pohárcích konopím je to prostě lahoda
jo takový čtyřicítkový extrakt, to je fakt řáholec, že by to ani frajer Rumcajs chvíli nerozchodil..akorát to nebylo určeno nám středoevropanům, nýbrž civilizaci na území dnešního Mexika
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
Pred lety jsem mel 20extrakt a do ty doby sem nic tak silenyho nezazil.Od ty doby verim,ze je ve skutecnosti vsechno jinak blbe se to vysvetluje.Zacal jsem premejslet uplne jinak!Myslim si ze kdyby lidstvo vedelo vsechny odpovedi na ty nejsilenejsi otazky,ze by vsichni asi koukali.
uh 40x extrakt :P to už mi příde skoro jako čistej salvinorin.
Jestli říkáte že to v kombinaci s marihuanou prohloubí trip tak by to stálo za pokus.
sehnat extrakt na netu je hračka (na agora marketplace je nabídka minimálně od 100 dodavatelů), nicméně bych si radši vypěstoval vlastní kytičku a to už je trochu problém na internetu chtěj všichni platit převodem a ne hotově což je docela risk.
40-ka je fakt odpal do říše Šalvějí Bohyně, jeden nádech z bonga a za vteřinu jsi tam a za deset minut zpět s čistou hlavou plnou otázek...z vlastní kytky to asi neuděláš, to bys toho musel mít hodně..já kupoval legálně v Holandsku originál extrakt Šalvěj z Mexika..fakt kvalita
Ahoj chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s kombinacemi popř. jen informace o různých kombinacích Marihuany (tedy THC) a jiných látek (zejména MAO inhibitorů př. harmalin).
..len chcem dodat ze ak by chcel nekdo experimentovat s ganjou+maoi, je nutna oralna aplikacia. napr. ganjove mleko + maoi, ganjove susenky + maoi, atd..
Franto, když se vrátím na začátek tvé otázky, tak...
Mám za sebou několik Ayahuascových rituálů / A (MAO-A) / jak v kruhu skupiny, tak i individuálních.
U Ayi je potřeba pokora a respekt a alespoň den před aplikací půst od potravin, jen proplachovat tělo vodou, aby jsi měl prázdný žaludek a čistý organismus od těch sraček co si říkají potrava pro lidi, takže aby nevznikla v kombinaci nějaká špatná reakce, což pak vyvolá zvracení, ale šamani tomu říkají očista těla i duše a samozřejmě i pár dní před rituálem se nesmí aplikovat jiné Entheogeny jako je např. Konopí, Šalvěj atd..aby mělo tělo jen látku z Ayi..o tvrdých sračkových drogách nemluvě, ale ty doufám nikdo z vás neužívá..
Takže závěrem bych logicky napsal.. Entheogeny nekombinovat ! každý má svojí funkci a smysl...
Jinak ti garantuji, že po kontaktu s Vesmírnou Bohyní Ayahuascou budeš mít jiný náhled na svět a milion otázek o svém původu, místa a smyslu ve Vesmíru.
Díky moc za všechny odpovědi. S Ayahuascou by mě to ani nenapadlo , tam by stejně efekt marihuany 1000x přebilo DMT, myslím že to je halucinogen nebo jak ty říkáš enthogen (to je přesnější) kterej by si zasloužil kapitolu sám pro sebe... vůbec se mi nelíbí jak bývá připodobnován k LSD, meskalinu apodob.
..len chcem dodat ze ak by chcel nekdo experimentovat s ganjou+maoi, je nutna oralna aplikacia. napr. ganjove mleko + maoi, ganjove susenky + maoi, atd..
Proč to? mam dojem že když se zastaví zpětné vychytávání v mozku (MAOI) a poté dostaneš do mozku další drogu inhalací tak to funguje stejně tak :/