Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tohle mi nedalo, tak jsem Vám to musel napsat. Je dokázáno, jestliže před užitím konopí žvýkáte Mango které obsahuje látku
Myrcen, umocníte tím účinnost konopí. Důkaz zde : http://psychotropicon.info/cs/myrce...a-mangos-essen/
Mango je ale u nás šííííleně drahé, tak si ale dejte pozor, protože s poptávkou roste cena.
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
Nekde jsem cetl, ze by melo jit o zrale mango. Coz u nas, je tez problem.
Udajne jde pouzit i mango v prasku. Tedy ususene a rozemlete. Pouziva se v asijske kuchyni
Co jsem vyčetl, tak "funguje" jedíně čestvé mango anebo 100% džus.
Čím vetši a "masitější"mango,tim obsahuje více látky Myrcene.
Má se sníst asi 20 minut před hulením a má zvýšit efekt,až o 15% do 30% v závislosti na rozdílném lidském organismu a mnoho jiných faktorů.
Původní příspěvek od jatro Nekde jsem cetl, ze by melo jit o zrale mango. Coz u nas, je tez problem.
Udajne jde pouzit i mango v prasku. Tedy ususene a rozemlete. Pouziva se v asijske kuchyni
Co je zrálé mango za problém? Koupíš nezralé a necháš pár dní nad topením. Dělám to takhle se vším a nikdy no problem
Mangový prášek, no nevím , to už raději samoz. Mango. Co se týče 100% džusu, tak ten jsem snad v ČR nikdy neviděl, leda tak možná v obchodě pro Snoby /dříve Tuzex / za 500kč, ale stejně tam určitě bude nějaká chemka, éčka, konzervant, stabilizátor a tisíc dalších hnusů.
Takže fakt jen samotné Mango. Zralé se neprodává, takže jak tu psal Skaff, koupit nezralé, což je u nás normální u všech tropic. citrusů a nechat pár dní v teple. Podle toho co jsem vyčetl z chemické analýzy Myrcenu, tak stačí pár kousků zralého Manga rozkousat a pak za chvilku vyčadit tu naší bylinku.
Ještě trocha faktu o Myrcenu...
Myrcen je zodpovědný za sedativní efekt silných indických odrůd. Uvolňuje svalstvo a pomáhá usnutí. Další jeho účinky jsou antimikrobiální, antiseptický, analgetický, antioxidační, antidepresivní, protirakovinný, protizánětlivý. Myrcene ovlivňuje propustnost buněčných membrán a tak se více THC dostává do mozkových buněk.
Sušené bych nedoporučil, nejlepší je zralý plod. Nakrájet na kousky a rozmixovat na kaši, pak v sníst resp. vypít, počkat tak 30 min než se uvolní do těla Myrcen a poté aplikovat bylinku. Vyzkouším a napíši report.
Přesně tak, jen to chce to pravé zralé Mango. Také mám report od známého, který mi potvrdil účinnost konopí tak o 50 % resp. efekt vnímání a hloubku spirituality. Každopádně se to asi pozná na modelu, který už tělo a mysl zná.
tak přátelé, včera jsem to zkusil - ovšem místní vietnamec měl na skladě jen nektar 41% (viz obrázek).. hele, ono to fungovalo! taky to tedy mohla být autosugesce, ale moc tomu nevěřím.. model, který si dávám už cca 10 dní, najednou makal jak blázen.. vaše zkušenosti?!
Ten Juice by to chtělo 100% ale ten jsem snad nikde neviděl, ale i tak ten od Jumexu ujde. Já jsem koupil sušené-kandované Mango plátky za 20 kč, tak vyzkouším.
Původní příspěvek od Martin666 Co se týče 100% džusu, tak ten jsem snad v ČR nikdy neviděl, leda tak možná v obchodě pro Snoby /dříve Tuzex / za 500kč, ale stejně tam určitě bude nějaká chemka, éčka, konzervant, stabilizátor a tisíc dalších hnusů.