Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
začátkem dubna jsem si zasadil semínko co jsem dostal od známého a hned jak rostlinka vyrostla asi do 8 cm (asi měsíc), tak jí vyrostl květ na vrcholu rostliny. Květy mi vždycky rostli mnohem déle. Měl jsem jí v pokoji za oknem kde svítilo slunce od 10ti ráno do 6ti večer, světlo tam měla. V pátek jsem jí přesadil ven. Má otázka zní, jak to že se tam vytvořil květ takhle brzi??
Zasílám foto foceno dnes. Rostlina by měla mít fialové květy až vyroste.
no nevim, podla vzhladu kytek, ma asi vsetky problemy ake kytka moze mat. tipujem plisen, spatne ph/substrat, brutal deficit daceho, nejake zviratka tam budu tejs
zlikviduj to, nasad nove, este neni pozde. jo a ako kolega nademnou poznamenal, smazat.
ahoj , mužu prosit o rychlou radu? Udelala se mi na hlině plisen. Je to asi 5 dnu jak jsem posypala do květinacy ty modry granule proti slimakum, včera jsem hnijila a dnes rano mam kolem tych granuli plisen, mam to odstranit, proplachnout nebo přesadit? děkuji...