Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
píšu Bakalářskou práci na VŠE v Praze na téma:
Potenciální daňový výnos z legalizace marihuany v České republice.
Aby bylo vůbec co zkoumat, potřebuju sebrat co nejvíce informací o nákladech na vypěstování marihuany v indoor prostředí, což je nejběžnější způsob, jak se u nás tráva pěstuje (alespoň ta, se kterou se obchoduje).
Takže já Vás teď hezky poprosím....vyplníte mi krátký dotazník (10 otázek, max. 5 minut)?
A co za to? Pokud nasbírám dostatečný množství odpovědí, tak výsledkem té práce bude odhad, kolik by se v ČR po legalizaci trávy k rekreačním účelům vybralo na daních. Kromě toho ta práce obsahuje asi milion více, či méně zajímavých věcí, grafů, čísel a všeho dalšího bordelu. Já Vám za odměnu tu práci tady zveřejním a celýmu fóru přímo v té práci veřejně poděkuju za účast a neocenitelnou pomoc na akademickém výzkumu :-D.
A za pár dní už budu schopen Vám sem hodit cca prvních 70% práce (bude mít asi 70 stran) a aktivnější z Vás mi jí můžou pořádně zkritizovat, protože nečekám, že je v ní vše stoprocentně aktuální a perfektní.
Prostě když to vyplníte, hodně mi to pomůže. No a když ne, tak to bude úplně v pr.... :-D
VŠE
máš to tam, tak ať ti to dopadne dobře. Taková poznámečka - asi bych data nevztahoval na počet rostlin, ale na plochu. Jo a legálních samozřejmě není ani těch 5 rostlin, s tím už je konec.
Díky moc za doposud vyplněné dotazníky! Zatím je jich vyplněno cca 20. Ideální by byl alespoň dvojnásobek. Najde se mezi Vámi ještě někdo, kdo obětuje 7 minut (to je průměrný čas vyplnění přímo podle analýzy doposud vyplněných dotazníků :-)) a dotazník vyplní?
Díky!
jj rozhodne... navic treba kolik me ten prostor stoji mesicne je taky doscela zavadejici otazka, jelikoz bych najem platil stejne jenom by tam misto skrine s kytkama byla nejspis obycejna satni skrin, navic ten box tady nemam jeden ale rovnou 3 (2 pestebni a k tomu matkarnu) vsechny ruzne velky a ruzny wataze takze logicky pod sestikouli mam vic kytek na vetsim prostoru (takze jsem to psal z pohledu jako bych mel jen jednu sestikouli)
Ahoj martinus15,
mohl bys tady nahodit zprůměrovaný odpovědi na ty dotazy? Snad jich máš aspoň 20...
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
Tak jsem ti to taky vyplnil. ALe jak se tu zminili vyset ty otazkyl nejsou universalni pro vsechny. taky to mam doma v najmu takze zadarmo. Elektrinu si kytky vydelaji tim co usetirm za utraceni pri kupovani, takze ja sem valstne kazdy kolo brutalne v plusu ikdyz koupim nejakou novou hracku do pestirny (naposled wilmu)