Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar všetci tento rok som sa rozhodol pestovať aspoň out predsa len nejaká ta marihuana zadarmo aj keď len outdoor sa hodí a nie je nič jednoduchšie ako skúsiť si aspoň vypestovať nejaký ten outdoor skúšal som už niečo minulý rok ale len marihuanu bez thc mal som nejaký miešanec outdooru čo u nás rastie ale nezhuluje to nejaký Ruderalis vyrástlo mi to pekne tak som si povedal budúci rok si vypestujem niečo normálneho zatiaľ mam len 1 semiačko čo som našiel v sáčku ale chystám sa kúpiť nejaké z bazaru ale nato je ešte veľa času mam už nejaké miesto kde by som mohol mat nejaké tie 2 alebo 3 rastliny o ktoré by som sa každý deň mohol starať takže tak to miesto už je upravene vysekane pílil som to tam 2 týždne do požadovaného tvaru nech tam svieti slnko ale nech nie je vidno že tam niečo je miesto ešte nafotím a dám ho sem zemina tam je nepoužiteľná treba ju tam doniesť to kúpim nejaký substrát na pelargónie .
Nejak nerozumiem ako chceš sušiť ganju v lese. Zožerú ti to zvery alebo hladný občania. Taktiež na konci leta, keď už budeš kosiť, počasie bude vlhké a upršané. Z prvého outu aj tak nebudeš mať 2kg žeby si to nemohol schovať niekde do šuflíka či skrinky. A ak vážne nemôžeš doma susiť hľadaj spôsob u koho to pôjde. Napriklad u kamaráta doma či v garáži to bude určite lepšie ako v lese.
Ono ja sa chystam spravit taku vec v tom lese, že zoberiem nejake preglejky to je tenke drevo s ktoreho by som vyrobil nejaku striesku v tom lese, chcem aby tam moc nefukalo len zo zdola a hlavne nech tam nesvieti slnko, vlhkost skusim okolo toho natiahnut slamu alebo noviny alebo nieco take doma tu susit nemôzem kôli tomu smradu po celom dome
Zd..s tím susenim v lese to opravdu myslíš vázne?? Jak psal kolega nademnou,pokud nemáš možnost kde susit,tak si radši najdi lepší místo na suseni.Osobne susit v lese pod nějakou provizorní strechou by mě nenapadlo ani ve snu Noviny ti zvlhnou,slámu to nevim-ta me v lese prijde dost naoko.Ale proti gustu...Pokud byvas v rodinném domě,tak lepší bude půda,ten oder zas tak velký nebude,aby ti to zasmradlo barák.Ale na les bych se osobně vis co..pestovat jo,ale susit teda ne-můj názor.At se dari.