Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
posádka: White Dragon
sestava je vcelku stejná,jen přibilo větší stínidlo a EC metr!
skříň : Dark Street 150 Rev 2.5 150x150x200cm
lampa : Výbojka Osram Plantastar HPS 600W
předřadník : 600W GIB předřadník
stínidlo : Wave flector XXL
odtah : Ventilátor TT 125–220/280m3/h+stojanový ventilátor na ofuk
chemky : kompletní sada od Advanced Hydroponics+BioBizz Leaf Coat
substrát : CANNA Coco Natural
zvlhčovač : Neptune kit - M1
ostatní : PH metr,EC metr, teploměry, vlhkoměry
no,snad jsem to s tím stínítkem nepřehnal :-D
ve skříni proběhl malý Up,vyrobil jsem si "podlážku", která je nakloněna aby mohla přebytečná voda stékat do žlábku a pak do misky.Květináče nebudou stát ve vodě a lépe se budou měřit hodnoty na výtoku ;-)
Tak držte palce:-)
Naposledy upravil strýček_Pompo 02-12-2014 v 11:27 AM
včera jsem řízky přesadil do malých květináčů a prběhla první zálivka.Slunce pálilo nějakých 11h.
Zálivka dle tabulek AHáček.Složka 1,2,3 plus root stimulátor.Rozmícháno 3l roztoku. Naměřeno EC 1,9 což mi přišlo fakt moc tak jsem přilil 1l vody a EC kleslo.
EC 1,3
PH 5,9
Každou kytku jsem prolil aby roztok vytekl z květináčů.
Hodnoty na výtoku:
PH 5,7
EC 1,9.
Tak nevím jestli jsem kytkám zbytečně nanaložil víc než je zdrávo.Pokud ano proliju je čistou vodou s enzymi abych srazil EC tak na 1,0.Dneska na ně odpoledne mrknu jak se s tím vyrvnávaj.
CO MYSLÍTE???
Bohužel bojuju s teplotou a vlhkostí.Vlkost mám nízkou kolem 45%. Když jí chci zvednout tak musím vypnout odtah. Když vypnu odtah začne se mi zvyšovat teplota až k 30°C. Tak mám teď puštěnej odtah a zvlhčovačku tak nějak na střídačku :-D
takže zatím
přes den 22°-29°C vlkost 45%
v noci 20°C vlhkost naměřeno 60%
U posledních dvou obr. mi přijde,že se mi začínájí dělat ty samé bílé flíčky na listech jako u předchozího kola http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=551064 Minule to byli prej svilušky,což mi teď přijde blbost pač je mám 11h. ve stanu.
Mrkněte na to a posuď te :-)
Díky všem za komenty,rady a tipy.
Mějte se všici fajn a ať to roste
Naposledy upravil strýček_Pompo 01-12-2014 v 11:13 AM
ty listy jsou opravdu divne,ja se nastesti s tim nesetkal ale nemuzou to byt svilusky? koukal jsi na spodek listu? a mozna bych tem prckum trochu zvedl stinitko mozna se jim to taky nelibi.
Ja bych to videl na prehnojeni... Fialovy stonek a pomalu usychajici listy tomu naznacuji... Jeste bych se zameril na mnozstvi zalivky a na ty teplotni vykyvy...
cus,lampu bych dal klidne metr vysoko prvnich par dni,tim snizis teplotu u kytek,a spinej odtah jenom jednou zahodku treba-zvysis vlhkost,a kytky opravdu vypadaji na prehnojeni,ze startu se mi i ec 1,3 zda moc,nekdo bude oponovat ze je to kokos bez zivin,ale moje zkusenost je takova ze ze staru radsi pod ec 1,zalezi kolik mas ec ciste vody...mej se at to roste...
co by jsi od nich chtel, vzdyt ty prckove nemaj jeste ani poradny koreny...dej tomu par dni a jak psal paradox - zvedni trosku lampu... moji prckove vypadali uz hur a zvedli se... hlavne tam prvni dny nelej zadny sracky, jenom cistou vodu a obcas je lehce pokrop jelikoz v tuhle chvili hodne vlhkosti berou z listu
holky vypadaj dobře a rostou.zvednul jsem stínítko cca metra nad vrcholky.jednou prolito pouze vodou.včera proveden druhý postřik proti sviluškám.dnes zalito AHáčkma+kořeňák.
PH5,8 EC0,7 na výtoku PH6,1 EC 1,4
teplota noc 20°-22°C den 22°-30°C vlhkost den 50% noc 70%
Naposledy upravil strýček_Pompo 07-12-2014 v 13:31 PM
ahoj,vždycky sázím řízky do malých květináčů,tak na týden,než začnou kořínky prorůstat.Je to proto,aby se udělal kompatnější kořenový systém.Pak kořeny rostou lépe do všech stran ve velkých květináčích.Rychleji kokos vysychá když potřebuješ...
nerozumím, co ovlivní v kořeny, aby líp rostly do stran, když je dáš prva do menšího květináče, ale každej jede to svoje. do hranatého pří stejné straně / poloměru se vleze víc substrátu jak do kulatýho.
cus pompo,je uplne jedno jaky mas kvetinace pred presazenim do konecnych...ale presazovat dvakrat je taky asi zbytecny...ty sadis z tech malych este treba do 3,5?nez je das do 6,5?