Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jakožto většina growerů je zvědavá kdy je nejlepší období sadit třeba Sativu nebo Indiku s ohledem na podnebí a ještě více zvědavá na to kdy začnou nakvétat tedy očekává se doba sběru takovéto dojedou v pohodě nebo to bude o fous?
Pokud se najdou další groweři zajímalo by mě jaké genetiky a kdy začínají nakvétat včetně zasazení (odkdy začaly růst a přepínají na květ)
..................................................................................................................................
Letos jsem sadil na balkon jižní stranu
origo Critical a Critical Kush (konec dubna)
Critical začal nakvétat 14.8 a Kush o týden později obě už voní
to co mě trápí je sazeno začátkem května na zahradě a to mix Afghan Kush&Skunk
psaná genetika dokvětu konec září ale ještě nic spíš počítám konec října jen aby bylo teplo a nemrzlo.
Zdar. Ja som sa po dlhšej pauze vrátil k outdooru. Nakoľko som chcel dopestovať nejakú sativu tak som hľadal niečo čo stihne istotne dozrieť. Vybral som si Biddy Early od Serious seed (pôvod genetiky Magus genetics).
zasadené boli normálne začiatkom mája a už cca 10 dní kvitnú.
Cuz. Moji durbani a shamani kvetou asi 10dni, frisiani 5dnu. Osobne radsi vsazim na nejaky tutovky, nez abych experimentoval s odrudama ktere neznam. Minuly rok jsem mel problem akorat s afghanem kterej to bohuzel nestihl, tak snad budes mit vic stesti nez ja. mej se zdar
afghan kusch už mi kvete cca.od 15.8 ale jen pár chloupků a ve skleníku ale venku ještě nic
ale jako první a dost brzy začal diesel,ten už má pekne paldy.cca.od konce července.
Zdarec shiva skunk out 6.8. (Ostravsko) afghan #1 out 10.8 (OSTRAVSKO), afghan na Vsetínsku out už 15.7. Nevím sice čím přesně to je, ale myslím že nadmořskou výškou... Mám ho na horách na chatě
Vychodni cechy teda nekvete nic,zacinaji zhlukovat,smrdej slusne, ale krom preflowers nic...(Sw.T,NL,CN HAZE,AH...) uz by to chtelo,ale leto je letos docela na <!>.. i kdyz treba zub ma indoor 53.dni kvetu, tak stale nic...
Budha.blueberry.hashberry.skunk1. Ak47.chronik.orangebud.skywolker.jack herrer.euforia ...... stale vubec nic . Vetsinou kazdej rok me to nakvita na prelomu srpna zaří a pohoda . Minulej rok sem mel ....big bud.acid.critical+. Blue widow .super silver haze . Medicine man .white russian.g13x skunk . Vse me dojelo na konci řijna a .. white domina zacala na zacatku srpna kvest . La Blanca v pulce srpna obe od kanabie. A vse super.
Naposledy upravil greenlight 23-08-2014 v 14:05 PM
18.8 blue moonshine klon 2x kvete uz a white russian od fiar seeds ani nahodou pocitam ze na konci zari zacne a bude plesnivet :/ ty klony mam od cervna kdybych ho mel dřív tak je to lepsi podle me
Zdravím
Shaman-přelom červenec,srpen
Green poison-začátek druhýho týdne
dr.Greenthumbs-začátek druhýho týdne
Early skunk-ještě nic.....
Vše z fem.semen.Koupím něco na prevenci proti plísni a budu doufat že to do
konce řijna dojede.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky