Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, jaké jsou vaše zkušenosti se seed bankou Carpathians Seeds?
Já osobně zakoupil 5 semen Auto Northern Lights a nevzešlo mi ani jedno.
Pěstuji už pár let a vždy jsem měl 100% klíčivost ať už se jednalo o vesnickou travku a nebo model ze seed banky, takže mě to opravdu velice překvapilo.
Tak to jednoduše reklamuj... Jestli ti nevylezlo ani jedno tak by ti obchod měl vyhovět... Příště si semínka objednej přímo ze seedbanky,nebo raději kup řezy,ušetříš čas peníze i nervy
zdar, já měl deset autofem semen - black chere. vzešlo 9/10 ale díky slimákům, mé škovnosti a špatnému počasí přežily dvě. Ale krásný, přes 80cm+ palic hafec a krásně voněj smoke report do 14 dnů doufám)
Největší radost je vidět jak vám rostou kytky před očima.
Moje 3 Goverly vylezly všechny, ale jak psal Hamm - asi těm debilnim šnekum bez baráku ty karpatský věci chutnaj, dvě mi komletně sežraly i přes sofistikovaný zábrany z petlahví
Jsem v půlce květu a zdá se mi to dost listnatý, snad se na konci dofouknou palice pod dohledem Green Sensationu
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..