Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec mam teměř novou 125 cfl kombinovanou žarovku přesně ta která je na obrazku,a jedna strana co mam k vrcholkum mi svítí nažloutle a druhá strana více do bíla vydává světlejší odrazovější světlo je to pul na pul je to tak že jedna strana je na rust a druhá na květ nebo je to vada žarovky docela mi to vrtá hlavou tak jestli nekdo ví at prozradí.
Jo, je to tak, ze pulka vybojky je urcena na rust a druha na kvet. Ta opticky svetlejsi, vice do bila bude na rust a ta druha, vice do cervena/oranzova na kvet. Takze bys ji mel ve vhodne fazi otocit vhodnou stranou ke kvetinam.
Původní příspěvek od plyn zdarec mam teměř novou 125 cfl kombinovanou žarovku přesně ta která je na obrazku,a jedna strana co mam k vrcholkum mi svítí nažloutle a druhá strana více do bíla vydává světlejší odrazovější světlo je to pul na pul je to tak že jedna strana je na rust a druhá na květ nebo je to vada žarovky docela mi to vrtá hlavou tak jestli nekdo ví at prozradí.
Zdar, pokud je ta CFL kombinovaná (obě spektra) tak na ní mrkni a měla by na ní bejt napsaná teplota, 2700 a 6500Kelvinů. Pokud tam tenhle údaj není tak by to bylo divný.
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE