Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim místní komunitu Na svůj úvod bych ukázal svoje mikro. Když to vezmu kolem a kolem, je to první pokus hodnej těch pár fotek. Zároveň je určitě co zlepšit, takže čekám i kritiku a rady. Bude tu pár fotek a časem i tipovačka, ale nebude to plnohodnotnej thread
LightBox 60x60x120
150W red CFL + euro reflector
odtah 125 m3/h
Hurricane 18cm
Biobizz light mix s trochou kokosu na povrchu + biogrow, biobloom
5x Somango od Natural seeds
1) začátky začátkem 2014 (ta okurka v pravo je ve skutěčnosti kiwano)
2) celkem aktuální fotka, kde je vidět, že se mi moc nepodařilo využít tu homemade oporu na styl scroogu
projevila se i cena semen a některý nakvetly se spožděním až 10 dnů
nedostatek dusíku už je vyřešenej, takže to žloutnutí se zastavilo
dneska mi přišel kapesní mikroskop a poprví sem viděl svilušky grrrrr... teď mam furt pocit, že po mě něco leze v týhle fázi květu asi jedině ňákej ten neudosan ne? počítám že do kosy sou max 3-4 tejdny
a jak je možný, že se zničehonic objevily až teď?
Tak sis je tam klidne mohl přinést od nekud nebo je muzes mit doma. Jinak v tyhle fazy to podle me uz nemá smysl, jestli se ti jenom objevili tak bych to dojel. Jednak postrik na paličky, to pak teda dobrou chut a jestli jich tam moc neni tak to proste dojeď.
Prase je tu zase
Pěstování trávy pro potěšení, ANO. Pěstování trávy pro peníze??? WTF
„Žij každý den, jako bys právě v něm měl prožít celý svůj život.“
Takže holky dostali novej předsklizňovej sestřich, kdy šli dolu největší, poškozený a překáživší listy. Taky listy se sviluškama sem sundal a nakonec je řešit nebudu, tohle je snad ještě zabrzdilo
Taky sem konečně pořešil nějákou tu mikro-lupu a budu sledovat trichomy, který řikaj, že je dost brzo a hádaj se s bliznama, díky kterejm už bych si jinak pomalu připravoval zavařovačku To modrý světlo na skopu mě fascinuje už jen čekat a nechat holky pracovat
na tvých kytkách ani nejde poznat, že jsou napadené sviluškama, takže to nebude ještě tak hrozné ;-)
Já měl listy úplně flekaté, pokroucené a bez života, jak mi je ty svině vycucávaly...takže si myslím, že jak již psal člen praseone, prostě to dojeď bez jakýchkoliv zásahů a myslím, že to bude v pohodě...však jak to začneš sušit tak ty mr*ky prchnou, bo už nebudou mít z čeho cucat :-D
Tak holkám dávám maximálně dva tejdny a kousek vysazuju hnojivo a kochám se
Jinak sem pochopil, že to tmavnutí patří ke genům Somanga, nebo je to nějákej problém?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
ahoj tak jsem si koupil ten microskop s tím větším přiblížením a je to pecka, sice není tak hezký jako ten s tím menším přiblížením, ale good...a takhle jsem ty mrchy odfotil...to je hnus velebnosti!
zdar, to jo no škoda, že sem bral ten slabší, ale na základní věci postačí a navíc sem nějak přišel na chuť pozorování všemožných tvorů a struktur, takže si pořídim výkonější