Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokračování v klíčení.
7 jich už puklo tak už jsou v kokosu.
Jinak ty 2 holky na pravo jsou OG Kush od Royal Queen Seeds a ta jedna na levo Critical + od Dinafem Seeds.
Tak 8 holek už vylezlo na světlo tak mají dnes svůj první den
Uvidíme zda ještě poslední dvě Vanilly Kush puknou,abych je mohl dát na sluníčko k ostatním
Hnojivo jsem v malím množství naředil rovnou do odstáté vody ve které jsem pak rozmíchal kokos,protože kokos žádné živiny neobsahuje. Přidal jsem ještě jeden Critical +.
Teplota 25 °C Vlhkost 50-60 % Světlo 18H Deně.
Na květ by mněla nejprapodobněji přibýt ještě jedna CFL
Tak jedna holka mně začala zlobit je to ta uplně v pravým dolním rohu ta nejmenší a to tím že jí v jednom místě slábne stonek to místo je tak cca pul až jeden cm pod kokosem.
Nejsem si jistej čím by to mohlo být už v minulosti jse mi to stalo a jedinou chybu kterou jsem tohle kolo zatim udělal je,že v jedné podmisce stála voda 2dny tak odted přebytečnou vodu co odteče budu hned vylejvat.
Tak jestly stim někdo už máte zkušenosti tak budu moc rád když se semnou o ně podělíte.
Já si myslim že to bude asi kořenová hniloba kterou už jen tak nezastavim a rostlinka pomalu bude umírat fakt nevim ale vim že stimhle problémem se tady zabývalo už víc lidí.
Jinak ostatní holky se jeví jako zdravé a silné
Hnojim zatim jen Power Feeding v malích dávkách jednou za 3dny.
Vlhkost i teplota je v normně.
Tak dnes jsem všem holkám zastřihnul 4 patro
Krom tý jedný v dolním pravým rohu ta hraje ted takovou hru o přežití
Do příští zálivky přidám ještě k Power Feeding,Biobizz biogrow vše s mírou