Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny zahradníky,
Mám dotaz na vaše vlastní zkušenosti, jaká seeds banka a jaký model AUTO mi pod osvětlením: Elektrox 125W - dual - 2700 / 6500K udělá největší výnos?
Za vaše cenné odpovědi a rady, díky
Mne prezrať načo chceš ísť af pod lampou ? Tam si prepneš kedy chceš tak nevidím dôvod na af alebo je v tom niečo ?
Inak ked prejdeš af galerku tak nájdeš kvalitné strainy určite Zamňa to je Mazar od Dutch Passion.
Mne prezrať načo chceš ísť af pod lampou ? Tam si prepneš kedy chceš tak nevidím dôvod na af alebo je v tom niečo ?
Inak ked prejdeš af galerku tak nájdeš niečo určite Zamňa to je Mazar od Dutch Passion.
Také jsem měl automatky, pod HPS 250 a tedy...nic moc. Měl jsem toho dost, nejlepší byl Mazar od Dutch ale dnes je toho zase více a o dvě generace dál. Třeba už je něco vhodnějšího nicméně si myslím že klasika pod lampou je nejlepší a automaty si nech na ven.....
,,Občas mám chuť se na všechno vysrat....ale pak si vzpomenu že na všechno seru"
čáu ja jel automaty pod CFL první to byl Nortehrn Light od FAIR SEEDS a dopadlo to nad očekávání výnos si už nepamatuju protože každá kytka dozrála jinak takže se to postupně ztrácelo jinak druhej model jedu teď a je to AK47 od natural seeds a musím taky jen vynachválit
Původní příspěvek od Murph Stalo se taky někomu,že AF se venku nepřepl po těch cca. 20-30 dnech?Přepne se pak podle zkracující se periody nebo je to na vyhození?
neni na vyhození , dny vegetace se u af prodlouzi v pripadu chladnějšiho pocasi a nebo jsou ruzne ty délky vegetace, popripade to nemusi byt af
Ja jsem tedka chtel taky zkusit in s AF. Mam 10 kusu, Red Poison,Black Cream,Purple Kush,Blueberry a Deimos. Cca 25 den sli postupne vsechny do kvetu a pocitam ze na zacataku rijna kosim. 20/4 pod 250. Nadhera.
Původní příspěvek od Murph Stalo se taky někomu,že AF se venku nepřepl po těch cca. 20-30 dnech?Přepne se pak podle zkracující se periody nebo je to na vyhození?
Tak jsem to úspěšně přepl, asi mi jen prodali jiné semena než měli...