Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pozdrav všem pěstitelům
Místo-skleník u tchýně
Klony-Mazar, Sweet Dream, Mr.Nice
Semínko-regular Shopaa mix
Substrát-zahradnický, kostní moučka, granulované slepičince,wormohumus, dolomit.vápenec
Hnojivo-výluh z kopřiv a kostivalu-letos premiéra, tak jsem zvědav :-)
Sazeno-20.7.2013
Zdravím!
Máš pěkné rostlinky, ale rád bych se zeptal na tu poslední fotku -> Sweet Dream.
Ten oschlý list, nevíš, čím to může být?
Dělá se mi to na kytkách taky...
Pravděpodobně horko, co myslíš?
Peace
Pro Bylinkář- Zdárek, odhaduji to na kombinaci prehnojení a jak díš- přemíru slunce. Takhle a různě jinak mi reagují kytky takřka vždy po přesazení. Během růstu moc nehnojím, takže se snažím vše potřebné nacpat do zeminy :-) Neřeším to, s přibývajícím časem se to utřepe :-) Ještě mě napadá, že tchýně si moc neláme hlavu se zálivkou- každoročně z kraje přeleje :-( a kropí z konve přímo na listy :-O Nic se neboj, tohle kytku nezahubí :-) pic W.
Pro Dutchpro-Zdárek, rozhodně jsem tvoji radu nepodcenil!!!! Máš moc hezké kyti :-O Jenže- tahle genetika je regular a chci vidět potenciál- nějaká semínka mi zbyla ;-) třeba za rok :-) Opatruj se, ať se daří, pic W.
Zdárek, po 14-ti dnech nepřítomnosti byly kytky napadeny sviluškami :-( nejvíce to odnesla shopaa mix, dále mr.Nice. Zbytek vypadá v mezích možností :-)