Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj pestitele, rozhodl jsem se pro muj prvni indoor, budu urcite velice rad za vase pripominky, rady i kritiku.....urcite budu delat chyby a nechci nic nechat nahode a z prvniho growu se maximalne priucit.Nejspis to bude scrog, ale jeste uvidim, dam potom na vas, co mi poradite....takze.:
ahoj, DP je určitě dobrá seedbanka, jedna z nejlepších, i když se tu semtam dočteš, jak to strašně hermí ..
stínítko bude vpohodě, na tu 150w úsporku se vyprdni, raději si kup 250w přepínatelnej digitální předřadník..
stan na 250w klidně větší- 80x80, nebál bych se ho koupit jetej v bazaru..
co se týče hnojiv, nechceš vyzkoušet český -jungle in da box ?
a co odtah a pachovej filtr?
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
čao, no tu usporku uz mam doma, to je mi lito se uz vyprdnout na rust si myslim idealni vec pac ma spoustu modreho-bileho svetla....a 250W hps ma zse cerveny takze na kvet super bych rekl...a predradnik mam uz taky ...no cetl jsem ze to dost lidi pouziva a prej je fajn...ja koupil zatim tu sadu atami, jde o to jestli to jde zkombinovat . odtah bude taky i pritah, ale to je zatim zbytecny jeste 20dni pockam nez to koupim a pacháč je zbytecny pro me, jelikoz to mam uprostred zahrady v takovym malym baracku kam se daval bordel takze idealni pro pest
Jinakdíky za rady.
no radsi bych to nepokousel nahode sousedum a nechal to na tom CFLku ....jinak zitra mi to prijde tak dohodim fota boxu atd...a co ze je to " hermí" ? :O
aha...no jediny problem mam ted asi jen s Ph vody...ma 6.7 cca...dal jsem ji odstat..popripade jakym stylem se da upravit to ph? Tím ze se necha odstat nebo se tim snizi pouze chlor? pac ten je tam minimalni
Odstátím vyprchá pouze chlór.. Možná se PH o malinko sníží.. Koukni do FAQ je to tam napsaný.. Popřípadě se dají v gshopech či v akvaristice koupit PH+ a PH- kterym si můžeš vyladit PH jak potřebuješ.. Doufam že se nepletu a popřípadě mě někdo opraví.. Já PH neupravoval ještě ani jednou tak doufam že mě někdo doplní informacema..
oka, no zatim to necham uvidim jak se jim to bude libit, jinak uz mi to prislo tak postavim box a postnu fotky...btw to svetlo je 250W CFL a svetelny tok 6500K,prekvapilo me jak je obri holky uz klicej tak vecer pridu s fotkama jinak diky za rady kluci
ok takze prikladam foto zabralo to cely den vrtani, dokupovani, stehovani, nadavani a tak dale, ale stalo to za to zitra kytky vyklici a prozatimne to mam postavene....
Byl bych stastny za toho kdo by mi poradil jak s jakym hnojivem hnojit a hlavne KDY...:X neni to tam napsane, kdy se to pridava :/
a obri cfl 250w lampa ....chlapy potreboval bych poradit kam dat ofuk...zatim ho mam dole ale to je blbost...btw kdyz pres noc bude teplota treba 15 stupnu kdyz to nebude sviti, je to spatny?