Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau mám dilema chtěl bych něco jinýho než homebox protože ten je v bytě jako pěst na oko. Teď mám dva a uvažuji o pořízení dřevotřískové skříně o rozměru 2m dělka 66cm hloubka a dva metry vejška co si myslíte o tom, že bych to přepažil na dvě koje o ploše 100x66 cm a pálil do každé čtyřkouli. Jednotlivé koje by se ve svícení střídali a na růst kdy by se periody prolínali by bylo světlo pomocí el. předřadníku zregulováno na 200w. Myslíte, že se jedná o dobrý nápad popřípadě radu kde seženu v Praze hlubokou šatní skříň. Zručný truhlář nejsem a proto bych radši hotovou navíc seriově vyráběný jsou podstatně levnější než na míru popřípadě jiný nápad jak udělat pěstírnu jako doplněk do pokoje. Díky
Kazdopadne drevotriska neni moc grow friendly. Mel jsem drevotriskovy dvere na moji stary bedne a ta vlhkost tomu proste nesvedcila. Jestli je ti homebox hnsunej tak bude asi ukol sehnat neco fakt hezkyho fakt levne vzhledem k tomu ze budes asi potrebovat spis neco z drivi...
jasně g-tools znám ale přece je blbost dávat deset tisíc za upravenou skříň nejde mi tak moc o to na kolik to výjde, ale spíš se mi nedaří najít nějákou skříň která by zapadla a měl dostatečně velkou plochu. Mám obavu, že na ploše 0.6 m2 je čtyřkilo neefektivní, jo a ty bazary? No nevím sjíždím aukro apod... ale podle stránek o výrobě skříní se dělaj skříně do hloubky max 70cm takže hlubší se nedaří. Uvažoval sem samozřejmě, že to stlouknu z nehořlavýho a voděodolnýho sádrokartonu, ale moc si na to netroufám, mám strach, že to postavím a bude to vypadat ještě víc šíleně než homebox ) a říkat někomu ať mi to poskládá se mi z bezpečnostních důvodů moc nechce. Uvažuju že bych dřevotřísku natřel voděodlnou barvou a dal přes to nehořlavej lak.
No tak jestli ti nejde o mobilitu, tak si nech udělat vestavěnou skříň na míru. Pokud máš dobrej postor, kterej půjde přepažit, jedná se vlastně jen o jednu stěnu s šoupacíma dveřma. Vnitřek si uděláš sám.
K těm světlům na hloubce kolem 70cm.. bych dal 250 (na růst bohatě stačí) a 400
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk