Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsetkych. Tak syn je na ceste a ja som sa rozhodol zasadit strom. Volba padla na Sekvoju obrovsku (ked uz strom, tak poradny ), kit som si objednal tu.
Klicit som zacal niekedy zaciatkom marca (brezen), vyhonky sa ukazali asi po 4 tyzdnoch. Zo 6 semen mi vyslo 4, traja to prezili. Prikladam foto mini-stromcekov.
Ak vsetko pojde ok, tak tipujem ze tento thread bude tak trocha dlhsi (casovo), mozno raz v nom bude pokracovat moj synator hehe.
Tak troska stromky poskocili, ten najvacsi uz ma 8cm, tie mensie 4cm a 4,5cm. Doteraz som ich mal za oknom, vcera som ich prdol na balkon. Akurat haluzim ci ich to silne slnko nejak nepopali, uvidim, snad ne..
Namixoval som im aj lahsiu davku hnojiv (Biobizz - grow). Tym dvom mensim este doplnim trocha zeminu (obyc. zahradnicky substrat), lebo padla nejak moc dole.
cau, netusim, z nicoho to zacalo usychat. tipujem spatny substrat. inac daju sa kupit uz predpestovane 1m sadenice, tie uz daco vydrzia (akurat uz sa nemozes pochvalit ze ides od semena )