Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
po delší době jsem se rozhodl, přispět zase něco málo do našeho zeleného fóra
Už jsem si myslel, že snad ani žádnej novej tread zakládat nebudu, protože můj styl pěstování se tak nějak ustálil, tim pádem už Vás vlastně není čím překvapit
Moje rozhodnutí ovšem změnilo to, že jsem dostal povolení krapet si osázet zahradu, což mělo za následek, že jsem se do toho tak nějak pustil, možná víc než je zdrávo ( pro kytky ), o čemž vypoví třeba už jen substrát, který jsem pro ně namíchal
Něco málo z příprav
Musel sem udělat i takový provizorní oplocení, kvůli kočkám, který mě chodily ke kytkám srát a při tý příležitosti taky sem tam nějakou vyhrabaly
Naposledy upravil Sixtyklada 20-05-2013 v 15:11 PM
Dalších pár fotek z příprav, jinak hnojiva nejsou komlet, na květ ještě přibudou...
Co se týče rozlišení odrůd, nebudu to tady složitě popisovat, už mám připravený takový hezký cedulky na který napíšu názvy modelů a napíchám to ke kytkám, až budou o něco větší
Naposledy upravil Sixtyklada 20-05-2013 v 15:12 PM
já se snažil vybrat aspoň jeden model kterej neni úplně neznámej, Durban sem tady viděl v hodně galerkách, občas i moc pěkný velký keře, tak sem si řek, že to zkusim :-))
Jinak ten Acid sem vybral tak nějak spontáně, hlavně kvůli filmu - Strach a hnus v Las Vegas, kde sem o Acidu poprvý slyšel, ikdyž to s timhle nemá nic společnýho No uvidim, snad z toho něco bude.
Většina toho letos stejně padne na mastičku, takže jestli to nebude úplně zralý, mě nějak moc netíží :-))
Konečně se u nás dneska udělalo hezky, tak sem hned něco málo nafotil
Hodně dlouho nám tu pršelo a byla dost zima, což prověřilo odolné jedince
Durban a Acid vypadají celkem k světu, nijak jim tohle vlhký počasí nevadí, zato AutoMazarům se na listech už objevila plíseň a jeden z nich dokonce zvadnul..
Ale řek sem si, že jim dám ještě šanci a hned sem objednal další tři semena AutoMazara, abych měl nějaký do zálohy a taky možná do kukuřice, která roste nedaleko...
Naposledy upravil Sixtyklada 30-05-2013 v 14:25 PM
hnojim pouze doplňkově, to znamená, že nehnojim při káždý zálivce, jak píšou v návodu, ale opravdu jen když si vzpomenu..
Zkrátka když kytka bude něco z toho chtít, tak si to vezme a když ne, tak to nechá bejt.
Z předešlých zkušeností vim, že tohle neni žádný agresivní hnojivo, jako třeba nějakej kristalon, takže si myslim, že 2ml na litr nemůže nic pokazit
Kompost ze zahrady jsem samozřejmě použil, to je ten králičí hnůj, jak tam mám uvedeno...
Ale tak to víš, rád tomu občas něco přileju, nerad bych kytky nějak ošidil