Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěstební nádoby
malé květináčky pro zakořenění
6,5 l květináče
20 l kýble
Hnojiva
BioBizz Starters Pack - (1 l Bio-Bloom, 1 l Bio-Grow, 500 ml TopMax,250 ml BioHeaven, 250 ml RootJuice)
Atami - PK 13-14
Rostliny zatím nechám v malých květináčkách, aby líp zakořenily. Za týden je přesadím do 6,5 l květináčů a později až se vytáhnou tak je přesadím do kýblů.
Téma se pokusím aktualizovat každý týden a pokud máte nějaké rady tak pište sem nebo do Pm budu rád.
Týden uplynul a já jsem zde s aktualizací jak jsem řekl.
Dnes jsem kytky přesadil do 6,5 l květináčů ve kterých teď budou po delší dobu. Zatím zalévám jednou týdně a do zálivky přidávám BioBizz RootJuice 2 ml/l. Od příštího týdne začnu pomalu přidávat BioBizz Grow.
pH zálivky okolo 6 - 6,5
Snad se zlepší počasí a konečně vysvitne slunce.
Podle mě to docela vadí, pokud to nedáš pod lampu na 16/8 tak nevím nevím jak ti to pojede. Venku je jetě málo světla navíc to že si řízky jsou už nykvetlé buedš kytku hodne streosvat, muže to vést k hermení
No problém může i nemusí. Buď se v pohodě přepnou na růst bez stresu anebo sním. To uvidíš až časem.
Máš je od někoho z gorweru? Já bych je nakvetlý nekoupil.
Už mám podobnou zkušenost.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Tak teď nevím co s tím. Počkat co se s tím stane nebo koupit nové řezy? Nechci aby peníze co jsem do toho dal přišly vniveč kvůli hermačům.
zde jsem ještě vyfotil jak to vypadá zblízka.
Nakvetlé jsou dost, sežeň jinačí. Z Frisianů mi taky občas lezou chlupy, ale toto už je extrém. Navíc White Russian není zrovna kytka na outdoor, měl jsem je loni z Vídně a žádnej zázrak. Ale třeba máš lepší pheno..
tak tak nakvetlí sou hodne, jeste je zkus trocha oholit a dej je nekam kde mas nejvic svetla celej den a mohli by se zpet prepnou, akorat se ti muze stat ze to nebudou takoví kytky jaký by bykli kdyby to jelo normalne bez stresu, ja bych je nechal ale prikoupil bych aspon dva pekný nenakvetlí řezany at mas vysledek jasnej at to roste
Tak ma nakvetlý řezy, tady z toho děláte vědu, já měl za tu dobu co pěstuju nakvetlejch kytek a řezů hromady a žádný problémy nebyli, dokonce jsem dával ven i zralou kytku z pozaokna, ostřihal jsem jí palice a pak krásně obrazila a ve finále to byla největší kytka. http://grower.cz/forum/showthread.p...1452#post361452
Tady nejaky info.
Původní příspěvek od MedvedBrtnik Nakvetlé jsou dost, sežeň jinačí. Z Frisianů mi taky občas lezou chlupy, ale toto už je extrém. Navíc White Russian není zrovna kytka na outdoor, měl jsem je loni z Vídně a žádnej zázrak. Ale třeba máš lepší pheno..
tak to já musím oponovat, bereme z Vídně z FF řezy rusů už pátým rokem a bezproblemu......
Whiskey_777: Nepsal jsem, že s tím byly problémy, psal jsem, že mě Rusák neoslovil a z těch asi 10ti modelů, co jsem loni pěstoval, byly slušný tři: Sensi Star, Somango, Wonder Woman. V indooru teda ještě OG Kush 18, ale ten venku nedojížděl vůbec. Asi jsem od toho čekal moc, ale byly to prostě obyč brčka, ani z jedné jsem si na prdel nesdnul, když to tak řeknu. Nebo respektive z Wonder Woman jo, ale ta dojela v půlce listopadu. Samozřejmě na kouření to stačí a není to špatný, ale to můžu pěstovat normál venkovky, které v poho dozrávají na přelomu září/říjen a nebudu mít tolik šedin z plísně a počasí.
to Mirex: Podle mě tady z toho nikdo nic nedělá, každej doporučil dle svýho mínění to nejlepší, kámoš to dělal tak, že zasadil v březnu, od května zatmíval, v červnu ostříhal palice a kytku nechal znovu narůst a pak sklízel znova. Brka z toho byly luxusní, hermení neproběhlo, kytky zdravý. Ale doporučil bys sázet nakvetlý klony záměrně? Asi ne, co?