Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
muj first grow
zacinam cfl 200w sporo a budu asi po rustu pokracova 400w sodik dula spectrum
semminka Fair seeds Witth Widow10ks,AK47/Northern Light 8ks
a nakej stan k tomu
pestebni medeum coco Jungle v Boxu
snazil sem se to fotit prihodim par fotek jeste jinak vlhkosti to asi nebude sice neni stabilni je mezi 50 az 80 procenty spis sem nevychytal zalivku bych rekl a kazdopadne clen Moje mi upozornil na to ze bych mel napufrovat cocos coz sem taky neudelal takze dalsi chybicka snazil sem se to dohnat prolitim vodou s upravenym ph
Chosse: řekl bych že kokos není tak těžký medium jak se píše, jen je bez živin, tak musíš poctivě hnojit a nemáš co zkurvit, můj první grow jsem odjel právě na lisovaným kokosu s parádním výsledkem, jen se toho nebát.
takhle nak to pokracuje akorad problemek s velikostma kyti nektere maj uz 60cm a jine zhruba 30 nevim cim to je resi to krabicema pod kvetinace neni nad domaci kutilstvi