Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny spolupestitele a priznivce umeleho slunce.
Chteli bychom se s Vami podelit o nas novy pocin.
Po x letech zdokumentovat a rozjet doufejme poradny indoor. Snad ponauceni z hlavnich chyb jedeme dal
Hlavne bych chtel podekovat matkari za krasne rezy!!
! Setup !
Geny: 6x vetve Warlock (selekce probehla u matkare)
Prostor: Homebox S 80x80x160 - 0,8m2
Slunce: Rust: 125w CFL kvet: 250(400)w HPS
Zeme: Soil BioBizz All mix + Guano, 3,6L kvetniky
Vzduch: 1x Klipsnak+13cm 12v, pritah 13cm vetrak, Odtah stary Sunon na sonoflexu.
Vitaminy: Advenced Hydroponics Of Holland 1/2/3 Grow/Bloom/Micro klasika ,CANNA Rhizotonic, Plagron Phyt-amin, BioBizz TopMax, Atami PK 13/14.
Takze timto zahajuju letosni indoorbranni.
Dalsi info behem tydne.
Zdarec , dekuji za nazor.
Jednou meli v noci pod 18stupnu asi 2dny nez se to vytopilo, takze zato muze i nejaky ten vykyv teplot dle meho.
Ted jsem vynechal phytamin a nasadil i jako postrik Rhizač jak rikas.
Ale zasadni problem je s PH vody, a to kdyz sem videl ze mame hodnotu kolem 7,5-7,7 tak mi to doslo.. nikdy predtim jsem s tim nemel problem az ted.
PH roztoku tedy a AH je kolem 5,6-6,4 Rhizotonic je na tom skoro stejne ,podle davkovani, bohuzel EC metr nemam. Pristi vyplatu.
Proto koupeno PH Down a snad bude vsechno all right.
Holky zazily trosku stresu z prechodu teplot,vysokym PH ktere jsem ze zacatku vubec nemeril. chyby chyby... ponauceni.
Proto se protahne rustova faze.
Rust: K dnesnimu dni tedy 22.3.13 jsem na 17.dnu 18/6
Roztok : AH formula 3/4davky dle tabulky + Rhizotonic
Teploty: 23/24 den , 19 noc. Bohuzel vcera zase poklesla v noci az na 17, vypadlo topeni...
PH: 5,6-6,3
Roztok 1x co 5dnu, voda co dva dny.
Tak prihodim nejake foto docela povyrostly holky i za tehle podminek. Tak ted doufam ze se to vse ustali a brzy prepnem a jedem dal.
Dekuji za rady,pripominky a hlavne Vase cenne nazory!!
Diky ar45az
citace:
Původní příspěvek od grizly čau spálené to rozhodně nemáš...Mám doma jednu 250wMH a zvládaj v klidu 10-15cm od výbojky...
Teplota co píšeš je ok,jen bych už nechodil pod těch 18stupňů.
Pokud ti to teplota pod výbojkou dovolí dej světlo ještě o něco níž.
Na té poslední fotce je vidět jak jsou nerovnoměrně osvětleny.
vlhkost drž na 80% na vývoji kytek je to dost znát...
Koukám že máš rhizotonic...s ním mám jen dobré zkůšenosti a používám ho již řadu let.A to i na postřik 1xtýdně.
Phyt-amin je teď k ničemu schovej si ho na první měsíc květu...místo něj bych použil ten rhizotonic a to 4ml/1l.
Kytky mi přijdou takové svěšené nepřelil si je někdy nebo nespadla ti nějak víc teplota?
Jaké tam dáváš hodnoty PH a EC?
Původní příspěvek od ABORTED velice povedene,jakou mas predstavu o spotrebe elektriny chlape? kdyz se ti ten rust trosku protahl....
Zdarec, s elektrikou to je tak ze mam prosviceno kolem 120kWh, coz je cca 450kc, plus 50dnu 12/12 vychazi asi na necely 1000kc, takze do 1500.- bych se mel vejit , + jeste usporka na rezy...
takze asi tak.
Jinak blizim se k 2 tydnu 12/12 holky se maji k svetu.
Setup stejny- AH kvet faze,PH down, 22/24 Stupnu, vlhkost 30% ,
250w ke konci mozna 400w.
Původní příspěvek od Lipánek No dost se tu změnilo...
Máš to fakt vymazlené kolego jak jsi spokojen s tím stinidlem po případě jaké jsou rozměry..
Zatim Čágo a ať to roste
Zdarec, je to stinitko na zpusob A-wingu a ma to 70x50.
Spokojenost maximalni