Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím místní komunitu
podlouhém rozmíšlení jsem se rozhodl pro vlastní skříň, moc nehulím takže velikost je pro mě otimální (snad )
Nazačátku jsem měl hromadu komplikací které mi znepříjenovali tento grow. přidám pár fotek a nejaky popis. A rychle přejdeme do fáze ve které se nacházím.
Takže
Skřín (vnitřní prostor) 57*47*192 š*h*v
výška boxu je ale cca 150 zbytek je strojovna a místo na fitr.
pachový filtr HM
ventilace ruzné pc větráky
odtah 183l/m
přítah přesně nevím ale neco kolem 100l/m
dva ofuky lampy a klipsňák
Svetlo
rust 125cfl elektrox
květ 150philips SON-T PRO (doufám že je vhodné)
Květníky 3.5L a kokos (nic víc nic míň)
hnojky Jungle in da box dle návodu
Jak už jsem o problémech ták v prodejně mi prodali špatný zapalovač k tlumivce a ja to nemohl zaboha zprovoznit. To jsem ještě neměl tu cfl.
Ale už jsem měl zasazené semínka od fair seeds, které jsem byl nucen dát do provizorního boxu kde byla obyčejná usporka. a kytky dostali dost na prdel hrozně se vytáhli atd. co vám budu povídat.
(z této části growu nemám ani fotky)
ješte jsem zapoměl že stínítko je HM potažené diamantovkou, a při růstu jsem tam měl zvlhčovačku takovou malou od sencoru.
přídávám fotky z rustu kdy už jsem pořídil 125w Cfl teplota byla kolem 24C a vlhkost cca 70%
Jak už jsem o problémech ták v prodejně mi prodali špatný zapalovač k tlumivce a ja to nemohl zaboha zprovoznit. To jsem ještě neměl tu cfl.
Ale už jsem měl zasazené semínka od fair seeds, které jsem byl nucen dát do provizorního boxu kde byla obyčejná usporka. a kytky dostali dost na prdel hrozně se vytáhli atd. co vám budu povídat.
(z této části growu nemám ani fotky)
ješte jsem zapoměl že stínítko je HM potažené diamantovkou, a při růstu jsem tam měl zvlhčovačku takovou malou od sencoru.
přídávám fotky z rustu kdy už jsem pořídil 125w Cfl teplota byla kolem 24C a vlhkost cca 70%
genetika je 2*WW
3*ak47 X northem light
1* nevím je to jedno semínko z indor mixu (doufám že jsem zvolil genetiku aby byla vzrůstově i růstově podobná)
květníky už jsou finální cca 3.5L snad budou stačit
trochu improvizuji z odtahem a pacháčem.
vím že zapojení odtahu mám opačně než by mělo být (co jsem se tu dočetl )
pc ventylátor je pridělán na kulatý květník to je vsazeno do aluflexu a ten do HM pacháče.
jo a ten ventilátor je spuštěn až k lampě.
veškeré názory a rady uvítám.
no a teď pár fotek z druhého dne 12/12
které teda nejsou uplně nic moc zítra udělám nové
no ateď jsme ve fazi kdy vám poprvé píši a od teď budu dělat lepší dokumentaci
no síť jsem kytkám malinko zvedl a řeším dilema jestli mám kytky nějak proplétat, nebo je držet takhle v rovině a sít zvedat jak rostou. a na závěr ji uplně sundat a nechat je v klidu dorust.
nevím ale jestli by to ta 150w dala.momentálně mám lampu cca 12cm nad vrcholem kytek a je tam 27-30C a vlhkost kolem 50%.
co ještě reším jestli je mám dole nějak ošmikat nebo nechat růst?
měli +-20cm, po přepnutí začali růst hrozně rychle. AK které bylo na růstu hodně popředu po přepnutí na květ WW parádně dohnala. mohl jsem to nechat i déle jelikož mě výška neomezuje ale na 150W by to bylo asi příliž.