Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím,
jelikož peníze na stínítko zrovna nejsou, tak mě napadlo udělat napodobení stínítka v podobě diamantové fólie přidelané na nějáký plech
stínítko by mělo být určenov pro max. 150W CFL____žádné extra teploty
na fóru jsem nic podobného nenašel tak se ptám
Justin Bieber: "I was sent by god to create music."
Weasel:"But i didn't send anyone"
tak u těch svíček jsem se dobře pobavil
jinak myslím, že místo toho alobalu, kteří tam někteří používají tak ta diamantová fólie bude lepší__ten soudek od piva, ale taky nezněl nejhůř
díky všem za informace
Justin Bieber: "I was sent by god to create music."
Weasel:"But i didn't send anyone"
Zdravim. Řešil a vyřešil jsem kdysi problém podobně, jako ty. Kvůli menším rozměrům boxu, kdy by okolo stinidla nezbyl prostor pro odchazeni teplého vzduchu a ten se držel pod stinidlem. Zmenšovat kupovaný stinidlo pilkou na železo, nebo stříhat v jeho středu díru na odtah mi přišlo barbarský, tak jsem si naohybal kus plechu a zespodu jsem kombinací tavny pistole a oboustranky nalepil diamantovku. Po 3 kolech ani náznak odchlipovani a spokojenost. Podle mě je jen důležitý zachovat symetrii a při ohýbání plechu postupovat tak, aby bylo ohnuty na obou stranách naprosto stejně, měřeno od středové osy. Poprvé jsem to dost zanedbal a různý úhly ohnuti zpusobovaly nerovnomernej rozptyl světla, který pak mělo v různých částech boxu jinou intenzitu. V jednom koutě to všechno rostlo rychlejc a v jiným docházelo pravidelně k preexponovani vrcholu. Tohle bych fakt nezanedbal a určitě bych se tím zabýval víc, než jestli množství odraženýho světla je 70, 80, nebo 95 procent. Skoro každej dnes používá elektronický predradniky a kvalitní odrazový materiály, takže nějaký to procento ztráty světla je při předimenzovaným boxu naprosto marginální záležitost. Takže si spíš pohlídat ten rozptyl. Pěknej den.
Hovno smrdí od konce.
Když nejde o život,, tak jde o hovno.
Kritizovat, urážet, zesměšňovat a všelijak slovně, či fyzicky napadat kus hovna je plýtvání energii, protože, je už ze své podstaty splachovací.
No a vovovovovovovovotom to je.
Vo hovně
Věřím tomu, ale podmínky bývají někdy dost stísněný. Měl jsem 250w ve vykuchany lednici s vnitřním prostorem 50x55 cm a když vedle stinidla musí zbýt místo na řetízky k ofuku, rozvod k pritahu (jinak to nelze ochladit) a jednu či dvě dvanáctky aluflexy, tak je i 35x40 pořád hodně. Stinidlo bylo přesně v dylce objimka+vybojka a i tak to byl docela kumšt to tam všechno narvat a zachovat aspoň minimum volnyho prostoru okolo, aby se člověk nemusel při každým zvedani lampy opupínkovat.
Hovno smrdí od konce.
Když nejde o život,, tak jde o hovno.
Kritizovat, urážet, zesměšňovat a všelijak slovně, či fyzicky napadat kus hovna je plýtvání energii, protože, je už ze své podstaty splachovací.
No a vovovovovovovovotom to je.
Vo hovně