Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak zde pridavam fotky ktery jsem fotil dnes 35den na kvetu. Holky rostou pekne ale spis nez aby se nejak nafukovali coz mi prijde ze se nedeje nato ze tam je vesti vataz tak jsou tedy dost pekne pocukrovany :-DTyhle fotky co jsem davam si zaslouzi zhlednuti v plne velikosti ;-)Foto co je nahore je stejna palicka jako posledni foto ktery jsem pridal dnes akorat je to o 2dny rozdil a myslim ze videt je docela pekne :-D
Zdravim tak jsem tady z5. Pridavam fotky z dneska ne to 39den kvetu. Holky vypadaj zdrave ale musim zaklepat;-)Zalivku jim davam Plagron Bloom 4na l vody a ktomu jeste Plagron green sensation 1,5ml na litr vody davam.
Power Kush od pondeli bude dostavat uz jen vodu aby byl dobry jen podle banky ma rust tak 50-55 dni tak bude mitnplus minus 15 dni vodu. Orange bud bude stale dostavat hnojky.
Prvni foto je or.b venku predtim nez pujdou spat.
druhy foto je P.K taktez venku.
Jsou krasne pocukrovany a strasne krasne voni. Otevru boxik na 10minut a smrdi celi byt:-D
zdarec mam dojem,ze tie seeds banky to zacinaju peknekne odjebavat, hermaci z femin,uz to bude tusim len na matkaroch s klonami,ja osobne uz do semen nepujdem,sklamali ma strasne GHS... a tiez mam po ruke pinzetu...
Ahoj kluci dekuji za info ale snad to bude dobry protoze tedkon ve 40 dnu uz bych byl hodne nasranej ;-)a vy mate zkusenosti sami nebo?Cim to je je to vylozene jen bankou nebo tomu muzu nejak pomoct ja? spatny svetlo,PH,studena zalivka, Horko ci zima v boxu?D
No tak uvidime od zitra zacinam poradne hlidat nechci aby mi to posralo i Powera ten uz to ma za par :-D A neco jsem tady taky nasel ale vim ze to bylo kdyz uz jsem je mel zasazeny :-( a hlavne o tech OB jsem toho nasel hodne.. Jak rikam ja to mam na 40 dnu dnes tak snad nebude zlomovej :-D Jinak diky budu verit ze se mi to vyhne mam jen 3 a nechtel bych je sejmout driv nebo kourit ze semenama :-D
Ahoj tak dneska jsem je sjel od hlavy az k pate jak se rika a zatim je to dobry na 41dnu ale jak jsi psal ve finalni fazi je jeste cas maj jeste tak 15-20 dni pred sebou :-(
Ahoj tak dnes mam 42 den a vyfotil jsem si palicku powera ze zapalovacem zatim je to asi stejne velky jako ten zapalovac ale snad se to za tech cca 15-20 nafoukne aspon trosku by jeste mohlo :-D
taky se mi OB od DP hermil,zajimavé že byly 2 kytky vedle sebe jedna hermes a druha ani jedno sémě...nevím jestli to tam dělaji ožralí nebo co?...ale jinak to máš pěkné a OB je super kouř..
Cest James,tak zatim musim zaklepat koule jsem jeste ani na jedny kytce nenasel a sledoval jsem je kazdy den. Tedkon jdu po dovoleny do prace tak nato nebude cas tak doufam ze me nepodelaj:-D doufam ze kour bude dobrej jak pises ale vim jedno a to ze uz do nich nikdy nepujdu :-D Hermim znich vic jak ty kytky :-D