Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cao, představuju můj pokus o něco svého ..
Budu rád za všechny rady a tipy...
Box: dark street 120x120x180
Klima:prima-220/360
Žárovka : philips son-t..květovka
Medium:kokos
Hnůj: komplet b cuzz
Ofuk: hurricane
Řezy: California Indica sensi seeds od místňáka.. Díky za ně
Na růstu 14 dní, moc to nejelo , což jsem dával za vinu teplotě ve sklepě ( v noci 11) teď už vegeti tři dny u mě v pokoji tak snad cajk ...
Tak týden pryč a konečně to začíná i vypadat , že to roste ...
Kytky mají kolem 20 cm , tak jim dám ještě týden .. V boxu je ještě spoustu místa ...
On
Cus, ja jsem tenhle model mel. Dela to fakt sutry, tak bacha na plisen. Ta me to donutila seknout driv. Taky mi to dlouho rostlo, jsem to mel asi 32 dni na rustu a bylo to malo. Po prepnuti se vytahne hodne malo, tak to nech narust poradne a budes tam mit fatality. Je to uplna indica, pomalu roste a rychle kvete. Sekal 54. den a nektery trichomy uz byly zlaty. Fakt se to vyplati nechat narust, aspon tak 55cm aby meli bych je nechal a prepnul. Ted urcite brzo. Jinak fakt dobrej kour
Naposledy upravil Fatalnicek 03-02-2013 v 19:20 PM
Tak dneska to je akorát 2. týden na květu .. Kytky zdravý , hnojim podle návodu ...
Příště rozhodně jen velký květináče , rozdíl markantní ...jo musel jsem si to zkusit...