Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, Hlavně něčim natři tu skř'n, než na ní dáš Folii nebo nevim co máš... Ale ho'd na ní nátěr proti vlhkosti a podobně, aby ti to nesplesnovělo a podobně...
koupil jsem syntetiku,tak to vymaluju tim.ale prvne bych chtel nainstalovat ventilaci a veskere veci.kudy mam tahnout ventilaci s rourou?jsem zacatecnik.diky za rady
Na začátku budeš postřikovat... a popřípadě vymyslíš určo něco na zvýšení vlhkosti tk na 70% a Teplota se ti v boxu o něco zvedne, jelikož bude ozavřenej a odtah ti běžet vůbec nemusí, stačí ho sepnout třeba první 4-7 dní jen na pár hodin denně a jako přívod bohatě stačí malej PC větrák... Jinak pokud pojedeš už od začátku se sodíkem, teplota se ti zaručeně zvedne, ale to i pod CFL ale né o tolik...
Pacháč by měl jít dovnitř... Nejdřív se dává pacháč, pak ventilátor co bude tahat vzduch Z pacháče do roury zatím a tou rourou někam ven... A proč 2x HPS 125 a i CFl...? CFL se dává když tk na růst a to HPS by se ti vyplatilo už 1x 250W nebo 1x 400W než toto... Ale tvá volba...
ja chtel aby mi to prosvitilo poradne.mam rozmery 55x116x140 (HxŠxV) a toto mi poradil kamos.pachac mi dojde v pristim tydnu.to je jedine co mi chybi.a privod vzduchu by mel byt zaply pak nonstop?
A stínidla? nátěr? a jakou tam máš folii odrazovou...? Jinak kamarád ti poradil pěkně blbě... na růst ted na začátku svid teda jen těma CFL a zatim bych se snažil ty dvě HPS prodat a koupit radši 1x 250W