Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravicko tak se mi tento vykend podarilo najit asi ten nejlepsi podklad na motani speku. no posudte sami
zaroven bych chtel zalozit tema na tema muj nejlepsi podklad takze
Na cem nejradeji balite???
Ja osobne na brisku
Marihuana neni droga ale jeji pestovani je nevylecitelne a zpusobuje zavislost by
La Grand
Zdarec La Grande, mas vychytanou podložku, taky si musim nějakou takovou sehnat Jináč nejraději...??? No, abych pravdu řek, tak ze všeho nejradši "na světle" Zatim jsem neobjevil nic až tak zajímavýho, ale nejčastějc asi v energitce. Je to taková moje krabička... ... Nemáš náhodou ještě nějakou podložku navíc na půjčení?
No nejraději asi na stole u pivka to mi docela vyhovuje ale nepohrdnu ani energitkou a když se nenajde ani papír tak sme vychytali že vlastně každej má u sebe většinou nějakej mobil tak odendat zadní kryt a smotat to na něm to je docela pohoda a jde to u většiny telefonů...
to rajce : tak to je husty, ale ty musis mit vzdy po ruce manzelku
ja kdyz motam tak prece jenom potrebuju trochu toho prostoru ale kdyz neni nic vetsiho tak balim na ridicaku nebo i na stovce
Marihuana neni droga ale jeji pestovani je nevylecitelne a zpusobuje zavislost by
La Grand
já mam svoji energitku zmalovanou od hlavy k patě barvama na kterou nedam dopustit,už ji mam fakt dlouho.Občas jí přestříknu novou barvou aby nebyla moc zašlá a jedeme dál holka....
Balit se dá na všem ale. Venku vítr vzdycky foukne zrovna když nemá nebo spadne kapka vody tam kam nemá nebo hrozně praží slunce.Takže poslední dobou když du ven tak se radši připravím o ten rituálek a nějákou tu raketku si ubalim předem v pohodlí.Balit na vrcholku skály je sice hezký,ale ja chci kouřit jointy takový jak mam rád a v divoký přírodě to někdy nejde ubalit podle mejch představ.Nebo de?
Když brčko, tak i motání. To k tomu prostě patří Motánim předem se právě připravuješ o hustý zážitky, protože když pak někde smotáš brčko na vrcholku hory za větru, tak si můžeš říct, že jsi fakt dobrej o oto jde! A většinou ho smotáš, nějaký závětří si vždycky najdeš nebo uděláš. Nevim, zatim jsem smotal brčko pokaždý, když bylo zapotřebí. Občas s problémama, ale dá se to Je to prostě takovej náš rituál
:Phyrius
Jo ja sem driv taky nesnášel nabalený brka předem právě kvůli tý ztrátě rituálu,ale já uz něco ubalil a to i pod vodou na špičce jehly, jenže přes všechnu snahu z toho je pak někdy pokroucená raketka,nějákej ten materiál rozfoukanej po okolí a absence radosti z krásnýho stejněhořlavýho a obvyklenaplněnýho jointa mi tu chvilku vzdycky trochu pokazí.Ja nechodim po světě z krabkou vod Malborek plnou nabalenejch brk(jak uz sem taky videl) a klidně vobčas ubalim v tornádu,ale když se škrábu na skalní plošinu pod vodopádem tak si to fak radši připravim předem.Asi sem uz línej