Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Potřebuji radu
Dohaduji se s kámošem o tomco je lepší a co se vyplatí.
Budu stavět skříň 120/110/160 a mám dost kompletů 70W výbojky
,ale má i 400W výbojky .Já říkám že je lepší svítit 4-70W a kámoš říká 1-400W . Co mi poradíte a rosekne to někdo.
Dík moc Vitiv
Prodat 70W komplety a pořídit vnitřnosti k tý 400W Kromě toho 4*70 je stále pouze 280, takže není o čem diskutovat. Přijde mi to jako srovnávat jabka a hrušky
To dostane, ale zas není tak silné. Ale jestli tě to zajímá víc, mrkni do galerie, kdo jel "minimax" - 2x150 vs 400 W. Osobně bych radši zvolil jednodušší systém = jedna lampa
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
To je zatím na mě složitý, Chci systém o který se budu starat jednou týdně , mam to dál od domova - chata a nechci aby o tom někdo věděl.Dobrý to měl Chlapeczlesa,koupil jsem stejnou závlahu a teď jen kompletace.Ale čerpám inspirace tady a hlavně rady od zkušených jsou to ty pravé. Víc názorů tím lépe
Dík VITIV
Jednou za tejden? To bude vyžadovat nějaký, třeba i pasivní systém automatické závlahy.
Jak pokračuješ?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
počítám březen,samozávlaha je, ventilátory,časovky sikače světla 400w,pojistky,termostatyjen navrhnout a zkompletovat,stínítko mam objednané od kámoše leštěné antikoro 80x80cm, asi mam jinak vše ,jo a ph metr si objednám z Aukra za 300 a prostor bude 1,2x1,2x2,2
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
dva termostaty budou pro ovládání dvourychlostí ventilátoru pro odsávání jedna rychlost na teplotu 29 a druhá rychlejsí nad 31,Další ventiláror poběží stále ,pak budu mít další termostat na nižší teplotu ten mi zapne přítop 400w kdyby náhodou v zimě, světlo bude přes multifunkční časový relé a vše přes stikače,jo a spínání ventilátorů budu mís se zpožděním také přes ty multifunkční časovky, zatím to mám v hlavě ale brzy to dám na papír - materiál mám. Tak to snad půjde a ž si snad nebudu muset kupovat a zahulím si své
Vitiv
Ps: kdyžtak mi písni připomínky budu rád - něco se přiučím ,dík